Nenad Aleksić Ša
youtubeprintscreen

Sanja je ove subote subote ugostila najaktuelnije učesnike ''Zadruge 4'': Maju Marinković, Aleksandru Nikolić Aleks, Marka Janjuševića Janjuša, Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Na pitanje autorke i voditeljke emisije Sanje Marinković, Ša je otkrio da li ima nešto da poruči nekome, što do sad nije imao priliku.

- Ne znam, veruj mi šta god da kažem... Nemam šta da kažem - rekao je reper zbunjeno.
Nemaš ili ne smeš - upitala je voditeljka.

- Pa ne, ne znam šta bih rekao. Pozdravljam sve žene koje gledaju ovu emisiju. Veruj mi, takav strah imam od izlaska iz Zadruge - priča Ša.

Tara i Ša

youtubeprintscreen

Tara i Ša, Foto: youtubeprintscreen

- Imam strah od osude jer je ovo nešto s čime se do sada nisam suočavao, ne znam kako uopšte ljudi gledaju na to i kako reaguju, znam da je to nešto što se dešava stalno i nemam pojma šta me čeka po izlasku - zaključuje reper.

Voditeljka je upitala Aleksića da li se kaje zbog svega.

- Žao mi je što sam povredio osobu koja to nije zaslužila, definitivno i to sam rekao više puta i stojim pri tome - rekao je Nenad.

Na pitanje da li će se popiti kafu sa svojom još uvek nezvanično bivšom suprugom, Ivanom, reper je otkrio planove.

- Mi svakako treba da se vidimo oko, eto, razvoda i svega toga... Popiću kafu s njom. Neprijatno mi je da pričam o svim tim stvarima, jer ne znam šta me očekuje i ne osećam se lepo - zaključuje Ša.