BUKTI RAT LJUBAVNIKA Nakon Majinih sumnji da je trudna, košarkaš progovorio da li je dete njegovo, pa je izvređao pred svima kao nikad do sad (FOTO/VIDEO)

Ne može ni bez njega, ni sa njim...

Maja Janjuš
Maja Janjuš, Foto: YouTube/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš provocirao je Maju Marinković da je u drugom stanju, zbog njenih bolova u stomaku, koji su nastali usled mesečnog ciklusa.

- Da nisi trudna, druže? Ko je srećnik dobitnik, ja nisam. Znam li ga? - rekao je Janjuš.

Maja, Janjuš
Maja, Janjuš, Foto: PrntScrn-Youtube

- Ne znam da li poznaješ sebe. A nisi mi pravio bebu? Kako onda možeš da me pitaš to. Imali smo odnos pet puta dnevno! - uzvratila je Maja.

Potom je Janjuš nastavio da provocira Maju da treba da nađe dečka, ali je opisivao muškarca koji odgovara njegovom opisu, čak je i upotrebio nadimak koji mu je zadrugarka dala prošle sezone.

- Ti bi mogla da funkcionišeš sa nekim medom, koji ima 140 kila, koji živi negde preko, Austrija, Nemačka i koji je imao dve devojke u životu - poručio je Janjuš.

Idiličan odnos bivših ljubavnika nije dugo trajao, Maja je uspela da se posvađa još jednom sa  Janjušem, zbog kako je tvrdila, toga što joj on priča različite priče.

Janjušević je izleteo iz Bele kuće, a Maja ga je pratila u stopu, peckajući ga sve vreme, a onda njemu prekipelo, pa je vređao.

 - Bolesna bolesnica! Pih! Kako da se otarasim ove budale, druže! Ovde ću odlepiti od budale! Đavole đavoljski, beži od mene, nemoj da mi prilaziš -

Janjuš
Janjuš, Foto: PrntScrn-Youtube

- Meni si pričao totalnu priču, pa ti misliš da sam ja budala? Ti ne znaš ni sam šta lažeš i kraj - odbrusila je Maja.

BONUS VIDEO:

Emotivnu uspomenu sa venčanja Janjuša i Ene pogledajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi