Kristijan i Stanija
Screenshoot Youtube
Kristijan i Stanija

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca" u rijalitiju "Zadruga" za Kristijana je stiglo pitanje nakon koga je on otkrio šta je zamerio Staniji i ubrzo šokirao svojim pretnjama.

- Ljut sam što mi je Stanija pomenula dete. Mogao bih da je koljem grickalicom i da se smejem grohotom. Ne postoji sila na koju ne bih udario, ne postoji sadizam, mučenje koje ne bih upotrebio nad bilo kime kada je moje dete u pitanju. I tuđe dete, a kamoli moje. Zato treba očekivati sve od mene, samo na tu temu - rekao je Kristijan.

Kada mu je Marija Kulić rekla da treba da zaboravi na sukob sa Stanijom, Golubović ju je saslušao, ali je rekao da ne zaboravlja. Potom je javno zapretio starleti ubistvom.

- Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Zapamtite ovo, po cenu da idem 40 godina na robiju, a nisu uopšte bitne pare. Sada znate šta je u pitanju - rekao je on, dok su zadrugari ostali nemi. Na njegove pretnje javnost je burno reagovala, a mnogi su poručili Staniji da ne ulazi u "Zadrugu". Starleta je i sama uplašena zbog ovoga, pa je objavila video s pretnjom na Instagramu.

- Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda. Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću! Pre pet godina me je ovaj čovek javno reketirao! Sad javno preti smrću! Dosta više! - rekla je ona i dodala da će ga tužiti.

Advokat Nebojša Perović kaže da su ovakve pretnje krivično delo ugrožavanja bezbednosti, te da Golubovića očekuje finansijska, ali vrlo verovatno i zatvorska kazna.

- U pitanju je krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Dakle, ako neko preti drugom licu da će njega ili njemu bliska lica povrediti, odnosno napasti na život ili telo, kazniće se zatvorom do jedne godine ili novčanom kaznom. Međutim, ukoliko je ta pretnja izazvala uznemirenost građana, onda će se taj koji preti kazniti zatvorom od tri meseca do tri godine zatvora - kaže Perović i dodaje da u ovom slučaju treba da reaguje i tužilaštvo. - Nadležno tužilaštvo je dužno da, ukoliko sazna za postojanje bilo kakvog krivičnog dela, bilo da je to saznanje bilo iz štampanih ili elektronskih medija, dužno je da naloži policiji da sprovede potrebne radnje radi utvrđivanja i prikupljanja činjenica koje ukazuju da li je došlo do izvršenja krivičnog dela - završava advokat Perović za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (8)

kole

18.09.2020 10:36

NE BRANIM NIKOGA.ALI DOTICNA JE JAVNO REKLA DA GOSPODIN NIJE OTAC SVOG DETETA , VEC NEKO DRUGI, KOLEGA.ONA OVO MORA DA DOKAZE.ILI I NJOJ SLEDI CORKA ZA LAZI.

milovan

18.09.2020 10:59

Zbilja Kristijan nema meru. Pa zar takvu naucnicu da izvredja. Srbija bi mnogo izgubila nestankom cuvene intelektualke.

boris

18.09.2020 12:13

@milovan - dal je moguce da neko i pomisli a kamoli napise ovako nesto, bojis li se boga jadan

HAHAHHA

18.09.2020 15:05

@milovan - TUTKA I MAFIJAS B KATEGORIJE...HOCE LI CE POBITI

Bravo haha

18.09.2020 17:35

@milovan - Hahahaha, joj mukica, ne znam da li je i osnovnu završila. Pokazala je koliko je “pismena” u testovima znanja uživo. Umesto da se obrazuje, ona samo radi na zadnjici i misićima, a mozak kao zrno graška. Zgodna jeste, ali ograničena i primitivna, da nema dalje.

faruk

18.09.2020 12:32

rialiti je dozvoljeno laganje ej djesmo.

Bgd

18.09.2020 17:29

A šta je očekivala ova polupismena karikatura, nakon što mu je spomenula dete na najstrašniji način, izjavivši da on nije otac?! Nisam za nasilje i pretnje, ali šta je sve ona njemu javno poručivala i koliko ga je vređala, to je za svaku osudu. Nije smela u dete da mu dira, nikako. Potpuno razumem njegov bes kao oca, iako nisam njegov fan. Ovo je samo Kristijanov odgovor ženi sa primitivnim stavovima, koja nije odmakla od osnovne škole. Čitaj malo Stanija, obrazuj se, ne pumpaj se, preterala si.

Jovan

19.09.2020 14:41

Stanije nije svesna šta je izgovorila nju treba zatvoriti !