Jovica Putniković
printscreen/Youtube
Jovica Putniković

printscreen/Youtube

Jovica Putniković, Foto: printscreen/Youtube

Nekadašnji zadrugar Jovica Putniković dospeo je u žižu javnosti kada ga je njegova, sada već bivša verenica, Maja Marković, prevarila u rijalitiju Zadruga.

Baš tih dana Jovica je doživeo stravičnu nesreću iz koje je izašao sa teškim telesnim povredama, i još uvek se oporavlja.

Jovica Putniković

O.K./Alo!

Jovica Putniković, Foto: O.K./Alo!

On je sada progovorio o potencijalnom ulasku u “Zadrugu”, obzirom da se njegovo ime pominje svakodnevno u Beloj kući.

- Nema šanse. Istina je, mnogo sam bolje, svakodnevno treniram i moja sva pažnja je u smeru oporavka. Što se tiče Maje, iskreno, moje emocije su se ugasile i iskreno nije mi ni na kraj pameti da razmišljam sad o tome. Imam cilj, da se oporavim. Imam sreću u životu da sam ostao živ, pored svih operacija, i ovo nije kraj, čeka me dosta borbe, vežbe, ali je sreća da imam verne ljude oko sebe i devojku, koji su mi motivacija da uspem. Pobediću samog sebe i izaći iz svega ovoga - rekao je Jovica i dodao:

Imam ogromne planove za budućnost, samo da stanem na noge. Trenutno o “Zadruzi” ne razmišljam, iskreno, ako nekada bude priče o tome, videćemo, ali sada imam prioritete u životu, koji nemaju dodirne tačke sa njom. To je iza mene - zaključio je Jovica.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Marko

24.01.2021 14:14

Želim mu da se oporavi. Bivša mu ne treba.