Anabela Atijas
Alo.rs
Anabela Atijas

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Jedna od onih koja najbolje zna i koja je prošla kroz mnogo loših situacija sa Gagijem zbog njegovih poroka jeste njegova bivša supruga Anabela Atijas. Tokom njihovog zajedničkog učešća u Zadruzi, Anabela i Gagi su izneli mnogo toga o njihovom odnosu koji je bio narušen zbog njegovog konzumiranja narkotika, ali i čak kada se pevačica razvela od njega i udala za drugog čoveka, a svog sadašnjeg supruga Andreja, njih dvoje su pomagali Gagiju da se reši loše navike.

Gagi

E stock

Foto: E stock

Očekivano, mnogi su želeli da čuju Anabelin komentar na celu situaciju i Gagijevo hapšenje. Međutim, pevačica je rešila da ne dodaje ulje na vatru i da ono što misli zadrži za sebe.

- Ne bih ništa komentarisala - rekla nam je Anabela, a na konstataciju da bi mnogi sada voleli da čuju i da sigurno ima šta da kaže, ona nam je kratko odgovorila:

- Pa bi, ali mi ništa više ne znači - zaključila je pevačica.

Anabela Atijas

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Da li će u nekom narednom periodu Anabela promeniti mišljenje i reći šta ima o ovoj trenutnoj situaciji ili će ipak iz svojih razloga ostati u potpunosti bez komentara, ostaje da se vidi.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Nela

17.09.2020 19:40

Ljudima je sve ovo sumljivo ... Anabela je jutros bila previse vesela I raspevana za majku dve devojke cijeg su ova uhapsili zbog droge... A prva je to znala ona pa onda novinari.... Ne mogu da verujem da je toliko zla da mu sve namesti samo da bi Luni poremetila letovanje... A to pisu Po fb I instagramu I svi misle da Gagi tog zna I da ga cutanjem stiti., Ja da Sam mesto Line testirala bih ga i naterala javnom ave da isprica kako I zasto.

Jeca

17.09.2020 21:16

Samo da se "presvetoj" ne poremeti odmor!!!!!!!!Bljak i fuj