Nadežda i Toma
Alo!
Nadežda i Toma

Alo!

Foto: Alo!

- Ima da se sredim od glave do pete o Tominom trošku! Silikoni u usnama su samo početak. Kada on može da me vara u "Zadruzi" i muva se s kim stigne, mogu i ja da trošim njegove pare. I mobilni telefon mi je nedavno kupio, a da to i ne zna - rekla je, navodno, Nadežda.

Tomina majka Jasna Panić kaže da je ogorčena Nadeždinim ponašanjem.

Jasna kaže da bi volela da njen sin u "Zadruzi 4" pronađe ženu svog života.

Toma Panić sa majkom

Instagram/Toma Panić

Foto: Instagram/Toma Panić

Nadežda je sa svekrvom Jasnom već dugo u jako lošim odnosima.

- Rekla sam joj da treba da leči živce i da joj je mesto u bolnici, pa se naljutila na mene. Kada su se ona i Toma svađali, skoro uvek sam bila na njenoj strani - izjavila je mama Tome Panića.

Podsetimo, svađa supružnika i njihovim porodica je eskalirala nakon njegove javne prevare sa Paulom Hublin. Nadežda je veoma burno reagovala i krenula da iznosi sav prljav veš njihove veze u javnost.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nada

23.11.2020 12:50

Ajmo sada iskreno gospodjo - ko je sve zapoceo ? Toma. Pa on je prvi u Zadruzi nasao zensko,ljubakao se i vacario i sta sad ? 10.000 dao pa ? Zbog njega se dete rodilo pre vremena, zbog njega Nadezda ima secer - voli ga ! Ali draga gospodjo zasto vi potpaljujete vatru ? To je izmedju njih dvoje ili ? Hocete im svecu drzati . Sram vas bilo bre !

ona

24.11.2020 17:30

Sta i ova Nadezda hoce. Svadjaju se,tuzi ga pa se mire. Ona je bila u zadruzi sa svim ko je hteo sa njom. Oboje su losi ljudi....

Mira

27.11.2020 18:27

Ti prvo nisi nikakva majka čim osobravaš sinovljevo ponašanje prema majci svog deteta. Ko si ti da joj odredjuješ našta će da potroši novac koji joj je dao. Možda žališ što tebi nije dao , zlobnici jedna.