Nadežda Biljić
Printscreen
Nadežda Biljić

Printscreen

Foto: Printscreen

Zbog svega što se izdešavalo Nadežda je poručila Tomi da više nema ženu i da ga neće sačekati posle rijalitija, pa se, očigledno, suočila sa mnogo kritika.

Nju su ovakvi komentari razbesneli, pa je odlučila da se oglasi putem svog Instagram profila i svim "hejterima" uputi žestoke reči.

Nadežda Biljić

Printscreen/YouTube

 Foto: Printscreen/YouTube

"Strašno šta mi sve pišete i kunete me... Ja dva puta završavam u bolnici jer ne mogu da jedem danima, a vidim i znam šta se unutra dešava... Ne mogu insulin da primam jer nemam apetit, još se nađu budale da me svakodnevno nazivaju k****m i kunu najstrašnije... Niko ne zna šta smo prošli i šta se sve izdešavalo i zbog čega ja ovako reagujem... Gledajte svoja posla i svoje bedne živote, a mene i moje dete ostavite na miru... Prevršilo je svaku meru više stvarno! Ne znam da li mrzite mene ili prosto ste takvi da ste puni mržnje prema svima i svakome... Bagro jedna glupa i prostačka", napisala je izrevoltirana Nadežda na svom Instagramu.

Pročitajte još:

Komentari (5)

Aikido

28.09.2020 18:42

Jadnica... Karma je cudo... Kako li je Tomi kad vidi Mikija i vrati" filmic" u glavi? Sigurno puca od ponosa i ne moze da se iskaje sa kim se vencao.

Nada

28.09.2020 19:12

@Aikido - Glupi "Aikido"kao prvo ona i Toma se nisu vencali a kao drugo uzmimo Jelenu Krunic, Tamaru Djuric, Miljanu Kulic, Kemezovu koje su onoliko partnera promenile pa i Suzanu Perovic - bruku i sada ti popujes za Nadezdu koja ima dete sa Tomom i on nije nista ama bas nista uradio lose. Nadezda glavu gore jer u Rijalitiju moras da lazes i mazes da bi opstao. Cuvaj svoje zdravlje i sincica i kada Toma izadje sve ce biti ok.

lelica

28.09.2020 19:06

Nadezda traži problem tamo gde ga nema...!!!

Djura

28.09.2020 19:58

Nada bi da uđe u Zadrugu bar nekoliko nedelja.

Ja

28.09.2020 20:37

@Djura - Kada Nadežda ne bi objavljivala svaki put kada se nakaslje i kada bi se fokusirala na dete , ne bi bilo ni hejtera! Ženo, budi dostojanstvena , ČUTI i gaji svoje dete i prestani da se igraš rijalitija napolju !