Nadežda Biljić
Printscreen/YouTube
Toma Panić

Masanori Jošida/Alo!

Toma Panić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Nikako sam, u daunu sam. Osećam se jako loše, svako jutro povraćam, ne mogu ni da jedem, nemam apetit, a moram da jedem zbog insulina. Veoma sam loše, ne mogu ni da spavam, evo i sada gledam šta se dešava u ''Zadruzi'' - kaže ona kroz suze na početku našeg razgovora i dodaje:

Nadežda Biljić, Toma Panić

Screenshot Instagram

Nadežda Biljić, Toma Panić, Foto: Screenshot Instagram

 - Toma je i nakon što mi se obratio i poručio mi da samo mene voli pričao sa Milicom u šiframa. Toma i ja smo mnogo toga oprostili jedno drugom, ja više ne mogu da opraštam greške. On je prvo pravio priču sa Draganom, pa je rekao da se muvao sa Rialdom i sada na kraju ostaje sa Milicom Kemez u kupatilu dva sata... On tako ne može da se ponaša, nego treba da se postavi kao ja. Ja sam blokirala Boru (Santanu), sa kojim sam bila, to sam javno i priznala. Stigao mi je i snimak u kojem me Bora pita zbog čega sam ga blokirala i ja sam mu tada rekla da sam to uradila iz poštovanja prema svom suprugu. E tako bi i on trebalo da kaže. On ne ume da se ponaša, zna samo da priča, a ne ume da se ponaša. I te kako ima nečeg između njega i Milice. To nije lepo. Slušala sam jutros njihov razgovor, on se od nje ograđuje. To što je on u daunu, ne zanima me, i ja sam 20 dana u daunu. Svako jutro povraćam, nije mi dobro zbog svega, završiću u bolnici, ja sam bolesna žena - kaže Nadežda i dodaje:

 - Za mene je ovo veća javna prevara, nego seks. Bilo je i ranije svakakvih stvari i neću da pričam o tome. Ako imamo dogovor i ponašam se kao dama, ne odgovaram na poruke, imam distancu, ponašam se kao udata žena, zašto se onda on ne ponaša kao oženjen muškarac? On je taj koji je prekršio naš dogovor! Za šta? Za kadar? - ističe Biljićeva i otkriva da će Tomi dati još jednu šansu ukoliko se zaista promeni.

Pročitajte i:

Komentari (2)

mish

27.09.2020 17:52

vala zaista si bolesna i to u glavu!

Nada

27.09.2020 21:29

Nadezda on je usao u Rijaliti da bi novac zaradio za porodicu a ti ne dizi paniku kada nije nista lose uradio - zeno ti imas halucinaciju ! Svojim ponasanjem ces ga naterati da napusti Zadrugu i ostane bez para i jos da plati kaznu. Posveti se malisanu !