"JANJUŠ JE PI**A, ON NIJE MUŠKARAC" Mirko Gavrić izneo sav prljav veš bivšeg cimera , a potom otkrio sve o skandalu između Janjuševića i Maje!

"Kada muškarac digne ruku na ženu, on više nije muškarac nego p*čka".

Mirko Gavrić
Printscreen/Rtv Pink

Bivši učesnik rijalitija, Mirko Gavrić komentarisao je aktuelna dešavanja u Beloj kući i tom prilikom se dotakao i Marka Janjuševića Janjuša i njegove bivše ljubavnice Maje Marinković.

"Ako je istina da je pretukao, mislim da bilo šta što bih rekao posle takvog čina, nema nikakvog smisla i jačinu. Kada muškarac digne ruku na ženu, on više nije muškarac nego p*čka. A to što ima dvostruke arpine, nije ništa novo. Sve sam to video još prošle godine", rekao je on.

Janjuš
Youtube/Printscren

Janjuš je sada izjavio da mu se dopada cimerka Anđela Milenković, koju nagovara da naprave zajedničku priču, a Mirko je iskreno rekao šta misli o tome:

"Istu stvar je pokušao da uradi i prošle godine sa Ivanom Šopić. Ako se priča ponavlja, to dovoljno govori o intelektualno nivou pojedinaca. Narod je video jednu priču prošle godin. Ista ne može da prođe godinu dana kasnije. Ali i ne treba očekivati destraciju od Janjuša u rijalitiju. Njegov maksimum se sve na dve rečenice: "Evo ne znam", i "Šta ću ja kukavac?"

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi