Mina Vrbaški
YouTube/Printscreen
Mina Vrbaški

YouTube/Printscreen

Mina Vrbaški, Foto: YouTube/Printscreen

Naime, Mina je u Zadruzi ronila suze kada je čula da joj je baka preminula, a sada je objavila video snimke na svom Instagram profilu, a mnogi su primetili da osmeh ne skida sa lica.

Mina Vrbaški

Printscreen/ Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen/ Instagram

Inače, Mina je u Zadruzi molila baku da joj oprosti za sve njene grehe.

- Ona bi volela da sada ne plačem, da budem jaka i da budem oslonac svojima. Zahvalna sam joj za to što mi je pružila ljubav, kada je nisam imala... Osećam se tako prazno - plakala je Mina. Iako su joj svi zadrugari pružili podršku, u jednom momentu joj je prišao Filip Car, njen bivši dečko.

Mina Vrbaški

Printscreen/ Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen/ Instagram

- Obećala mi je da će biti tu kad izađem! Bako, oprosti mi za sve moje grehe. Volela sam je najviše na svetu - plakala je Mina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nada

23.02.2021 09:54

Nemojte samo osudjivati Minu - nije ona jedina to isto je uradio i Kenan Tahirovic posto je sahranio oca ! Nista im nije sveto. Dok su zivi uzmi im sve a kada ih nema ko ih j... !

Zana

25.02.2021 02:04

A sta ste ocekivali od sljama ?

Nevena

26.02.2021 10:25

Mislim da vas niko nije pitao za misljenje ako je izasla sa prijateljima nije nikog ubila.. Sta treba da sedi u kuci i place pa nece je ona vratiti u zivot tako.. Devojka je nastavila da zivi a svoju zalost nosi u sebi...