Mina Vrbaški
Printscreen/YouTube
Mina Vrbaški

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Kako je dobro upućem izvor potvrdio, Mini je bio cilj da zavede novog momka, kako bi Mensur kod kuće i preko malih ekrana patio za njom.

Mensur Ajdarpašić

Printscreen You Tube

Foto: Printscreen You Tube

"Znala je od prvog momenta šta joj je činiti. Želela je da pronađe novog momka po svaku cenu i čini mi se da joj se Filip Car najviše dopao. Ima to nešto u sebi što Mina voli kada su muškarci u pitanju, a i vidi se da nije imuna na njega. Međutim, znam i ubeđen sam u to da ona još uvek ima neke emocije prema Mensuru koje ne može da potisne, ma koliko ona to želela", kaže blizak izvor Mini i dodaje:

Mina i Mensur

Foto: Alo

Foto: Foto: Alo

"Videćemo kako će se odvijati situacija. Postoji mogućnost i da Mensur uđe u rijaliti, e tad bismo videli onu pravu Minu kakva zapravo jeste. Još uvek skriva emocije, ali će joj srce zatreperiti kada ugleda Mensura. Ne znam samo zbog čega je tako tvrdoglava i želi po svaku cenu da mu se osveti, to joj ne treba. Emocije nisu mala stvar da bi se čovek sa njima igrao, opeći će se, siguran sam u to", zaključuje izvor.

Pročitajte još:

Komentari (1)

JA*

25.10.2020 09:01

Mensur da je pametan i da se otkaci od Mine zauvek.Ona je tako los covek da je to neverovatno,osvetoljubiva,pakosna,spletkaros, promiskuitetna , a jos je ove sezone umislila da je veoma bitna....