ALO! SAZNAJE Kulićeva krije da je u drugom stanju: Miljana ponovo trudna, želi da abortira!

Miljana Kulić ponovo je zatrudnela i nosi dete Lazara Čolića alijas Zole, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Miljana Kulić
Foto: Printscreen/YouTube

Naime, Miljana Kulić je pre nekoliko dana pala u nesvest, zbog čega su je članovi obezbeđenja izneli i odveli kod lekara. Iako je ustanovljen razlog njene vrtoglavice i slabosti, još zadrugarima, kao ni majci, nije otkrila da je u drugom stanju.

Miljana se pre dva dana žalila da joj nije dobro i da joj se vrti u glavi te da su joj usne modre, a onda se samo srušila. Kristijan Golubović i pripadnici obezbeđenja su brzo reagovali i izneli je, a onda je odlukom produkcije odvedena na lekarski pregled. Dok su ukućani komentarisali da se folira i da blefira, izvor „Alo!“ otkriva da je navodno trudna.

- Miljana je dovedena u bolnicu na pregled i bila je u lošem opštem stanju. Bleda, pritisak joj je bio visok, a nakon uvida u njenu krvnu sliku ustanovljeno je prisustvo trudničkog hormona - ispričao je izvor „Alo!“.

Marija i Miljana Kulić
Foto: YouTube/printscreen

Kako nam je rekao, konstatovana joj je rana trudnoća.

- Još je rano da se čuje bebina srčana radnja. To je moguće tek u šestoj-sedmoj nedelji trudnoće, a po našim procenama, Miljana je trudna tek desetak dana. Nivo trudničkog hormona ukazuje na to - rekao nam je izvor i dodao da će nastaviti sa praćenjem njene trudnoće.

Miljana se nakon pregleda vratila u „belu kuću“, ali nikome nije rekla da je trudna jer, kako kaže naš izvor, želi da abortira, što joj ne bi bio prvi put.

Miljana i Zola
Foto: Printscreen/YouTube

Uprkos svemu, ona se opet „bacila“ na Zolu i sa njim u sobi za rehabilitaciju imala seks u ranim jutarnjim satima, i to na podu.

Podsećanja radi, Miljana i Zola su se pomirili pre dve nedelje i pomirenje su zapečatili žestokim seksom pred kamerama. Zbog toga je njena majka Marija doživela nervni napad, pljuvala ju je, udarala, te vukla za kosu i javno je se odrekla.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi