Miljana Kulić
Printscreen/YouTube
Miljana Kulić

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Miljana se pre dva dana žalila da joj nije dobro i da joj se vrti u glavi te da su joj usne modre, a onda se samo srušila. Kristijan Golubović i pripadnici obezbeđenja su brzo reagovali i izneli je, a onda je odlukom produkcije odvedena na lekarski pregled. Dok su ukućani komentarisali da se folira i da blefira, izvor „Alo!“ otkriva da je navodno trudna.

- Miljana je dovedena u bolnicu na pregled i bila je u lošem opštem stanju. Bleda, pritisak joj je bio visok, a nakon uvida u njenu krvnu sliku ustanovljeno je prisustvo trudničkog hormona - ispričao je izvor „Alo!“.

Marija i Miljana Kulić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Još je rano da se čuje bebina srčana radnja. To je moguće tek u šestoj-sedmoj nedelji trudnoće, a po našim procenama, Miljana je trudna tek desetak dana. Nivo trudničkog hormona ukazuje na to - rekao nam je izvor i dodao da će nastaviti sa praćenjem njene trudnoće.

Miljana se nakon pregleda vratila u „belu kuću“, ali nikome nije rekla da je trudna jer, kako kaže naš izvor, želi da abortira, što joj ne bi bio prvi put.

Miljana i Zola

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Uprkos svemu, ona se opet „bacila“ na Zolu i sa njim u sobi za rehabilitaciju imala seks u ranim jutarnjim satima, i to na podu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

eeee

30.10.2020 13:25

Po koji put?