Miljana i Zola
PrntScrn
Miljana i Zola

PrntScrn

Miljana i Zola, Foto: PrntScrn

Marija Kulić ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala navode Lazara Čolića Zole, nakon što je njena ćerka Miljana Kulić priznala da i dalje pati za njim, a sve vreme grcajući u suzama.

- Na ovo zadnje što je rekao, to je njegov cilj bio, da može da manipuliše sa njom, da može da troši njen novac, da Miljana nema kontrolu, da se troši na kocku - nabrajala je Marija.

Marija Kulić

PrntScrn

Marija Kulić, Foto: PrntScrn

- Da mi je to cilj, pomirio bih se sa njom - rekao je Zola.

- Ali Miljana ima roditelje, mi smo ih pustili u Nišu da budu zajedno, to je bio pakao za oboje! Ona je podložna manipulaciji, zato on njoj nagoveštava da treba da zaradi novac, da uzme pare i da one. Što se tiče, kiretaže, u Nišu, kada je ostala trudna, pisala mu je, zvala, nije ga zanimalo, ni dete, ni porodica, zvala je i njegovu majku, ona je mislila da će drugovi nešto da ga ubede, ništa to njega nije zanimalo. On je znao datum, ona je uvek njega zvala da se pomire, a on je nju zvao samo kada su mu trebale pare, kao i za ženu, pa se posle ispostavilo da se taj novac prokockao. Kada je došao datum da ona treba da potpiše ugovor za novu sezonu, onda se i on javio i rekao da će doći u Beograd. Odvela ga je u produkciju, kako ga vuče na Pink, da dovede i njega, pa je davala uslove da neće da uđe bez njega, da bi i on zaradio novac, pa se pogađala za njegov honorar, to je sve bilo odlično, dok je njemu odgovaralo, nema kuče za šta da ga ujede! Koristio je, nikada je nije voleo, bio je sa njom iz koristi, ali mu smetamo mi, jer ne dozvoljavamo. Kako dete da se rađa, kod nezdravih mozgova?! On je ovde napravio priču sa Anom, gura, smeje se, njemu Miljana u životu više nije potrebna, on je ostvario cilj, dovela ga je ovde, pogodila mu je dobar honorar, on nikada ne bi došao da Miljana nije ovde. On je dobro koristio mozak, on nju ucenjuje da se odvoji od majke, kada uzme pare, ali znaš kad? Nikada, sutra malo, ne sutra, juče će to da bude! - odbrusila je Kulićka.

- Ona je mnogo nesrećna u toj porodici, uvek sam osetio u njenom glasu da joj je teško, da se loše ponašaju prema njoj, 100 puta mi je govorila da ne zna šta će da radi, kaže da se uvek istresa na nju. Dok god se bude ovako ponašala prema njoj, Miljana će biti nesrećna. Malopre sam joj rekao da treba da ostane do kraja i pogledajte ona govori to da bih hteo da izmanipulišem sa njom. Radio sam ja i loše postupke, ali šta god da sam radio, njoj nije valjalo, zato mene zabole ona stvar da li ću joj se svideti. Nije imala WC, dok njena ćerka nije došla ovde na Pink i zarađivala pare. Sve pare od rijalitija su bile kod njene majke, pričam jer ona mene proziva. - rekao je Zola.

Lazar Čolić Zola

PrntScrn

Lazar Čolić Zola, Foto: PrntScrn

Moja majka je dolazila kao moja podrška, jer sam u Zadruzi 1 ostavila njen broj telefona, kako bi ona mogla da dolazi u studio, oni su prepoznali kvalitet u njoj, oni su je pozvali za učešće u Zadrugu, što se tiče daljeg komentara, ne znam šta da kažem. Neću se boriti za njegovu ljubav, sad mi je kristalno jasno, ne želim da ja budem krivac za neke stvari. Ja ću to prevazići neke stvari, neću odavde pobeći, jer želim da se borim za ono što sam ušla, za bolje sutra mog sina, za mene nema zime kada je rijaliti u pitanju, ljudi mene žele i vole. To što on ne želi da se pomiri sa mnom, ja sam uvek bila ta koja je popuštala, ponizila sam se po ko zna koji put i rekla šta osećam, nema veze, šta drugo da kažem, poštujem njegovu odluku, poštujem to što on misli da je tako ispravno. Apsolutno neću da dajem nikakav značaj, da se borim, nastaviću svoj život, radim na sebi, ovo će me proći sve! Ja bih ga pitala, javno, da li hoće da kad se završi emisija, da sednemo i porazgovaramo? - rekla je Miljana.

- Možemo, ali nemoj mi spominjati pomirenje - rekao je Zola.

- A kad si ti bio na kapiji zbog mene? - upitala je Kulićeva.

- Uvek, zajedno, kad nemamo, mi napravimo razlog, idemo u pakao - rekao je Zola.

- Je l' možeš da dođeš da ti kažem nešto? - upitala je Miljana, a Zola je doleteo u njen zagrljaj, te mu je ona rekla sledeće:

Miljana Zola

PrntScrn

Miljana Zola, Foto: PrntScrn

- Ti znaš koliko ja tebe volim, molim te da me saslušaš! Nikoga u životu nisam volela, kao što tebe volim!

Ne mogu, znam šta će mi reći! Nemoj razmišljati o pomirenju, ne mogu dopustiti da kaže neke reči - poručio je Čolić.

- Ja sam spremna, javno ti kažem, mnogo mi je teško, mnogo se teško osećam, ne ustajem iz kreveta. Obećavam ti javno, mnogo sam grešila, i ti isto, i ja, ja ti obećavam da želim da se promenim, sve što ti smeta, pokušala sam na sve načine, ja tebe ne mogu da prebolim, želim sa tobom da budem celog života. Je l' možemo da pokušamo? - upitala je Miljana u suzama.

- Ne možemo, donosimo pakao jedno drugom! Jedini način na koji ćeš mi pokazati da si se promenila, jeste da ostaneš ovde i da sav novac ode tvojoj majci na žiro račun - odgovorio je Zola.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

rea

31.01.2021 12:52

Marija da pusti ćerku da živi svoj život,i ako greši neka plaća te greške!Jedino tako će se osamostaliti!Niko nije pobegao od svoje sudbine!

nena

31.01.2021 17:09

Kako da je pusti kad nezna da razmislja normalno. Ona je nazalost bolesna