Miki i Vladimir
Alo!
Miki i Vladimir

Alo!

Foto: Alo!

Naime, Miki je na samom početku razgovora rekao da nema mnogo vremena, jer je preokupiran poslom.

Miki Đuričić

Printscreen You Tube

Foto: Printscreen You Tube

"Manite se mene, moje stvari ću rešiti kako treba. Tu je šta je. Šta da da dajem izjave nisam ga udario? Ne dajem izjave. Ništa ne želim da demantujem. Ako trebam da snosim posledice svojih postupaka. Nemam želudac za sve."

Potom je dodao kako više ne želi da bude deo javnog sveta, iako je već 14. godina proveo u brojnim šou programima koji su bili rijaliti programi.

Miki Đuričić

Printscreen You Tube

Foto: Printscreen You Tube

"Ne želim da se piše o meni, da budem deo estrade. Hoću da imam svoj život i da budem daleko od svega toga što izlazi i što se piše. Zovite ove što žele da se eksponiraju", poručio je rijaliti učesnik.

Inale, Miki je iz kuće izbačen 3. oktobra kada je fizički napao Vladimira Tomovića, a sukob koji se desila na velelepnom imanju šokirala je i zaprepastila ceo region, a pčelar iz Kupinova ubrzo je diskvalifikovan kada je Veliki šef saopštio odluku.

Pročitajte još:

Komentari (4)

sd

12.10.2020 17:46

Crnogorac vodi glavnu reč! Deli savete, moralna gromada, uvlači se Kulićkama... a najviše mu smetaju jaki igrači Mikija je izbacio, sa Golubovićem i Janjušem se svađa, a MIlicu je ocrnio da je niko više neće ni pogledati do kraja! Zar on mora opet da je tu? On daje Milici budžet najmanji, a obrazloženje da su je pokrali prošle nedelje i da joj on sada vraća! Dokle nas prave budalama? Milostinja od Crnogoraca!!!

ss

12.10.2020 18:06

@sd - Jedva čekamo da dođu Stanija i Mensur! Leteće napolje, po ko zna koji put!

Lola

12.10.2020 18:01

Zauzet covek pravi svoje mangulice,bice para.

Vasa

13.10.2020 00:33

Miki je nasilnik i lažov. Sutra ide u Amidzi show.