Matora i Sanja
printscreen youtube
Matora i Sanja

printscreen youtube

Matora i Sanja, Foto: printscreen youtube

Sinoć je bilo najturbulentnije veče od početka četvrte ezone "Zadruge". Nakon niza sukoba sa Marijom Kulić, došlo je do okršaja između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

- Jovana ide okolo sa zadrugarima, priča o meni, lobira, da bi mene zadrugari osuđivali. Bila je sa Monikom, muvala je Rialdu, ja kad sam priznala da mi se sviđa Fran, haos je nastao. Njemu pune glavu protiv mene, rekla sam mu da ako ne može da izdrži da odustane. Meni niko ne može da preti, ja ću da radim šta hoću. Juče na rođendanu nam je bilo lepo, ali on je ustao i rekao da ne može da izdrži pritisak - rekla je Sanja.

- Kad smo bili na "Zadrugoviziji", rekla je "baš se njoj sviđa Fran, bila je sa vođom navijačom, sada je sa narkomanom" - rekla je Sanja.

- Rekla sam sa klincem i narkomanom, a planiraš porodicu, zbog toga si me ostavila - rekla je Matora.

- Ona i ja samo pričale dan pred Zadrugoviziju, kad sam joj rekla da mi se neko sviđa. Rekla sam joj da me ne vređa, da može da komentariše. A onda je dan kasnije napravila haos - rekla je Sanja.

- Ja nisam znala šta je to, znala sam samo iz medija - rekla je Sanja.

- Rekla sam ti da me ne zanima koliko ima para, bilo mi je lepo sa njim - rekla je Sanja.

 - Znam da je on van zemlje, da je ovde bila bi sa njim i dalje. Dolazimo do toga da šaljemo poruke da nam je krivo što se nismo pomirile. Ja ulazim ovde, i dobijem saznanje da se ona pomirila, pa sam se smuvala sa Monikom. Ulazi Sanja i zamera mi se Monika, Rialda, čak i Ivana u ormaru - rekla je Matora.

- Kad si ti meni prebacila neke stvari, i ja sam tebi - rekla je Sanja.

- Sanja je ušla u rijaliti, ja je ne poznajem ovakvu. Drago mi je što su uz mene bili Sandra, Mina, Vladimir, Šebez - rekla je Matora.

- Pa kad si rijaliti igrač, ništa više - rekla je Sanja.

- Ja ne verujem šta ona radi, terala mi je inat, i onda joj se sviđa Fran. Fran mi je rekao da mu se sviđa Sanja, ali da mu je preče da bude dobar sa mnom. Nisam mu pretila, rekla sam da ću im j*bati mamu, pa sam kroz ironiju to aminovala. Ženu nikad ne bih udarila - rekla je Matora.

Tukla si bivše - rekla je Sanja.

- Ono što radi sa Franom, to je radila i sa Matorom u "Zadruzi 1". To obletanje. Ili joj se sviđa, ili tera inat, ili igra igru. Da jesam ljubomorna, ne, nije mi lako. Ni njoj nije bilo lako kad je bilo to sa Monikom, ali ona nema emociju prema meni. Citiram Sanju: "Nisam lezbejka, nisam bi, volela sam te kao čoveka" - rekla je Matora.

- Što si bila sa mnom tako dugo? - rekla je Sanja.

- Idealizovala sam te, tvoje malo mi je bilo mnogo, sve dok nisam saznala da se dopisuješ sa fudbalerom - rekla je Matora.

- I nije ti bilo lepo sa mnom? - pitala je Sanja.

- Nije mi bilo lepo kad si mi odbila veridbu, kad si došla znaš odakle, i to što ti je odvratno - rekla je Matora.

- Ja nisam mogla Jovanu oralno da zadovoljim, to mi je bilo odvratno - rekla je Sanja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pročitajte još

Komentari (1)

Goran

20.10.2020 17:40

Glumice. Obe vole muskarca u svom krevetu.