Marija Kulić
Printscreen/YouTube
Marija Kulić

Printscreen/YouTube

Marija Kulić, Foto: Printscreen/YouTube

Sinoć je u toku emisije progovorila o tome.

Miljana i MArija

YouTube/Printscreen

Miljana i MArija, Foto: YouTube/Printscreen

- Siniša je poštovao moju majku. Da sam ja u nekom momentu uočila da on nju vređa ili nešto pa ne bi mu bilo dobro. Eto Miljana je sve to dozvolila, nema gore od toga, kada od ćerke doživiš da izabere nekoga ko vređa tvoje roditelje još u toku zabavljanja. Po deseti put se miri sa čovekom koji ništa neće da radi, ništa drugo ga ne zanima sem kocke i droge. Ne znam kome bi on odgovarao, ima poroke pa uzme i vređa nas, Miljanine sestre, majku, oca. U životu nisam čula da postoji lošija osoba u svakom smislu, parazit, neradnik. Ja sam za nju dala život, sa Tijanom i Anom nikada nisam imala takve probleme, skratila mi je život za 10. godina, da ovo doživim od nje? Danima će mi biti teško - izjavila je Marija i dodala da je ne zanima ako Miljana bude izašla iz rijalitija ili imala bilo kakve probleme.

Pročitajte još:

Komentari (2)

sd

22.10.2020 09:32

Sve devojke je kritikovala i vređala najstrašnijim rečima, a sada se ne smiruje - smeta joj i Kijina majka! Toliko se to osililo da narod počinje svašta da komentariše, koja je to sprega sa produkcijom jer, njoj je sve dozvoljeno?! Primitivna, neškolovana, došla do para od ćerkinog bolesnog ponašanja... Strašno!

Nada

22.10.2020 10:00

Iz porodice kao sto je tvoja nemoze ni dete biti vaspitano jer ste je ti i Sinisa takvu odgajili. Dabi ste dosli do novca jos vise ste uticali na nju da sokira narod pa sada trpite posledice !