Marija Kulić
Printscreen
Marija Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

Moram da se vratim na situaciju od juče i Zolin ulazak, šta vas je iznerviralo kada ste znali i šuškalo se da će ući? - glasilo je pitanje. 

- Da, čula sam da ulazi, ali on nije imao nikakvu najavui, a on je pao kao sa krova. On je ovde izviđač, i neću dozvoliti da njegovo učešće utiče na moje zdravlje, on je za mene izviđač, niti ću ga komentarisati. Šokirana sam ulaskom, jer sam čula od ljudi da je tu, kao da je gurnut. Mene je Miljana iznervirala zbog cele organizacije, jer je bilo predivno, i ona juče napravila haos, i za mene je to bilo strašno. Nije ispoštovala sebe - rekla je Marija.

Potom su je zamolili da prokomentariše emotivni momenat sa Jovanom Ljubisavljević, koja ju je sinoć sve vreme tešila.

Kristijan i Miljana

Foto: PinkTv/Printscreen

Foto: PinkTv/Printscreen

- Ona me podseća na Tijanu i Anu, divna je i fina. Zamolila sam je da ostane ovakva kakva je. Mene Miljana nije slušala. Jovana je zlatna, samo da se ne pokvari. Nadam se da su roditelji ponosni, kao ja na Tijanu i Anu. Jer, Miljana ne uvažava moju reč - rekla je Marija kroz suze.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Nada

27.09.2020 14:51

Neznam koliko je potrebno da Marija place i negativno govori za cerku jer je i ona celokupnoj situaciji doprinela zarad novca. Juzna ti je to pruga. Oni Zolu cas prime kod sebe , cas izbacuju ni sami neznaju sta ce sa njim tako da je sve ovo degutantno ! Bitno je da se Miljana seksa sa njim svaki put kada on udje !

Nislija

27.09.2020 18:27

Tako joj I treba,sta ima dase petlja u cerkinu ljubav prokletstvo prema parama odvesce je do ludare.

Ljuba

27.09.2020 20:59

Ma bruka se tu po zadruzi,zasto ne predaje engleski negde na fakultetu videlismo kako frnomenalno ga prica.