Marija i Marko Bulat
Facebook
Marija i Marko Bulat

Facebook

Marija i Marko Bulat, Foto: Facebook

Marija je tada tvrdila da je droga za ličnu upotrebu, pa je policija podnela samo prekršajnu prijavu.

Crnogorska policija je tada uhapsila Bulata i suprugu Mariju zbog posedovanja narkotika. Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži "Tropski raj" u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu.

Bulatova supruga je tokom ispitivanja u prostorijama policije tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini narkotika.

Marko Bulat je takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora. 

BILA POLICAJKA

Intesesantno je da je Marija Nikolić pre udaje za Bulata radila kao policajac u Policijskoj stanici Novi Beograd. Iz prvog braka ima ćerku, a i sa Bulatom ima šestomesečnu devojčicu.

Inače, pre četiri godine popularni pevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog dva grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije "Cunami", uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

U prvo vreme mediji su objavljivali da je Marija drogu, koja je pronađena u poštanskom sandučetu, uzimala za svog supruga, a potom da je u policiji rekla da su kokain oboje koristili.

Pevač je demantovao da koristi narkotike i tih dana je otišao u Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti i uradio test na drogu. Utvrđeno je, kako je tvrdio, da u njegovom telu nema tragova bilo kakvih narkotika.

Pročitajte još

Komentari (2)

Dragan

03.01.2021 12:51

Sramota, narkomanima je mesto u bajboku, i njoj i njemu. Previse dajete znacaja nebitnim licnostima, fuj

Ris

03.01.2021 13:29

Nema love za koku pa zadruga da izvadi stvar.