Majka Nadežde Biljić najavila tužbu, Tomu posle javne prevare ne želi da vidi u svom domu (VIDEO)
alo.rs
Nadežda, Toma, Slavica
Nadežda, Toma, Slavica, Foto: Alo.rs

Zbog sudskog procesa nije smela da ispriča detalje o Tominoj majci, ali je otkrila da se Jasmina ponekad javlja njenom mužu i raspituje za unuka Longa.

- Tomina majka Jasmina je blokirala mene i moju ćerku Nadeždu i na telefonu i na društvenim mrežama. Od tog trenutka mi smo angažovali advokata i pripremili sve isečke iz novina, kao i snimke, šta je i kako pretila, a epilog će biti na sudu. Ne smem da pričam o detaljima tužbe. Ja sa tom ženom nisam više u kontaktu. Ona zove povremeno mog muža, pita za dete i traži slike da joj pošalje.

- Jedino sa kim ja komuniciram iz Tomine porodice je njegov otac koji živi u Svilajncu i za koga mogu da kažem sve najbolje. Čovek se ne meša u njihove odnose, smatra da će se Toma i Nadežda pomiriti. Da je sreće da je Toma na njega, a ne na majku - kaže Slavica i objašnjava koliko je zdravstveno stanje njene ćerke pogoršano nakon rijalitija.

mama Slavica

Printscreen

mama Slavica, Foto: Printscreen

- Nadežda je psihički totalno popustila u rijalitiju, jednostavno ta negativna energija je uništila. Na sve to jako utiče i to što ne radi dugo zbog trudnoće prvo, a sad i zbog korone. Zabranila sam joj mobilni telefon i društvene mreže, ali i gledanje rijalitija. Njoj je šećer 30, a to nije dobro. Ona sutra ako poželi, više neće moći da rađa. Što se tiče Tome, mogu da komuniciram samo službeno i vezano za dete, ali da živi kod mene ovde posle takve javne prevare ne dolazi u obzir - kaže Slavica za "Star", a prenose mediji.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: