OTKRIVENI SKANDALOZNI DETALJI Majka ju je ostavila, brata su joj ukrali: Tužna sudbina Maje Marinković slama i najtvrđa srca! (FOTO/VIDEO)

Majinoj majci su ukrali dete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana posle rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica Zadruge

Maja Marinković
Foto: Printscreen/Youtube

Maja Marinković, kontroverzna učesnica "Zadruge" prilikom ulaska u rijaliti ispričala je da ju je majka ostavila kad je bila veoma mala, te da ju je odgajao i vaspitao njen tata.

Majka je, Maju, kako je učesnica ispričala, dobila iz četvrtog puta, nakon što su joj ukrali sina, a onda je imala i dva pobačaja. Marinkovićeva nije u dobrim odnosima sa njom. Kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana posle rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica "Zadruge".

Maja Marinković Taki
Foto: Pink

- Posle njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svet. Njena majka nije volela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovek. Bile smo jedno vreme dobre, jedno pet meseci. Posle smo počele da se svađamo - pričala je Maja u Zadruzi.

Janjuš je konačno otkrio svoje emocije prema Maji. Detaljnije pročitajte OVDE! 

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi