Aleksandra Nikolić
Printscreen
Aleksandra Nikolić

Printscreen

Aleksandra Nikolić, Foto: Printscreen

Aleksandrina mama govorila je o njenom odrastanju, i tom prilikom otkrila da je Aleksandra bila na meti raznih osuda.

- Ona je upisala fakultet, ali ga je morala napustiti zbog mene, otišla je da radi, moji lekovi su bili jako skupi. Radila je prvo u Austriji, sa svojih 18 godina, ja nisam ni spavala, ni jela, otišlo mi dete u beli svet. Posle toga je otišla u Nemačku kod mojih sestara. Čim ideš van da radiš, ljude misle da ili se baviš prostitucijom, ili si sponzorušom - navela je ona.

- Tad je imala problem sa policijom, bila je pet dana u zatvoru, radila je na crno. Nisu joj dali da se tušira - otkrila je Aleksandrina najbolja drugarica.

Slovenka je prokomentarisala i Aleksandrinu novu ljubav iz Zadruge Filipa Cara, te nije krila koliko je ogorčena zbog nihove veze, i otkrila da zna kako da postupi sa takvim momcima kao što je on.

aleksandra nikolić

Screenshot

Aleksandra nikolić , Foto: Screenshot

- Nisam uopšte spavala, tablete sam popila, davila sam sama sebe, ostalo mi crveno oko vrata, nije mi bilo bitno da li ću da živim ili ću da umrem. Ona kamenjarka, sram da je ga bude od gospoda Boga. Biće gori karambol nego sa Đoganijevima što je bio, njemu neće biti dobro. Ja sam jednu devicu kao što je on išamarala i zdravo doviđenja gospodine - navela je Slovenka.

Pročitajte i:

Komentari (1)

sale kg

04.10.2020 20:10

Gospodjo, kakav siroti Filip, vaša cerka je tutka i u zarduzi je da podigne cenu sa 200 na 500 e sat.