Maja i Janjuš
Printscreen
Maja i Janjuš

Printscreen

Maja i Janjuš, Foto: Printscreen

Ona je sinoć pred svima otkrila detalje njihovog odnosa, a tim povodom oglasio se i njen otac, Radomir Taki Marinković.

Taki Marković

Youtube/Printscrn

 Foto: Youtube/Printscrn

- Taj klošar, beskućnik je sve vreme bio u Majinom stanu. Ona mi je priznala da nikada u životu nije platio nijedan ručak, nijednu picu, pljeskavicu... Rekla mi je da mu je i taksi plaćala, da ni sama ne zna koliko je para na to potrošila... Kaže on dođe, nema para za taksi, ona pukne 2.000. Bila je zaljubljena, a kad je videla kako je iskorišćava... Ona je na kraju otvorila dušu i meni priznala kako ju je iskorišćava za pare, za stan, nije imao gde da stanuje. Vadio se na to da mu novac treba za Krunu, da obezbedi dete, a sve pare prokockao. Nego, gde su Majine pare? Zbog tog idiota i ona je ostala bez para - rekao je Taki.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

MAČIĆ

09.11.2020 08:16

ZA SVE naj više kriv upravo TAKI. Vaspitavanje ćerke mu baš i nije na čast. Takvo razuzdano ponašanje i nepoštovanje braka nekog čoveka, i uporno udvaranje i maltretiranje dok ne postigne šta je htela . je odraz popustljivosti TAKIJA u vaspitanju ćerke. I sad JANjUŠ DŽUKELA?? BOLJE DA JE ĆERKU VOLEO NA PRAVI OČINSKI NAČIN I DA JE NAČIO DA SE VLADA KAKO PRILIČI MALADOJ DEVOJCI. A sada ovako izoperisanu i udešenu, poslao je POLETNU da maltretira tog čoveka kojeg je dovela do propasti.NJENA SRAMOTA

Nada

09.11.2020 11:22

Da je Janjus klosar jeste ali mi nije jasno da ti kao otac nisi reagovao i TUZIO GA ako to vec nije Maja uradila ? Ja za svoje dete ................! Mislim da se u ovoj prici krije jos mnogo sto sta sto treba da izadje na videlo !

Bojo

09.11.2020 14:17

Otac je nije dobro vaspitao.