Maja napala Janjuša, bivši joj jednom rečenicom začepio usta, Marinkovićeva kipti od besa dok joj se zbog blama zadrugari smeju u lice  (FOTO)
alo.rs
Maja i Janjuš
Maja i Janjuš, Foto: YouTube/Printscreen

Marku Janjuševiću Janjušu je zasmetalo to što zadrugari ne mogu da se odgovore oko toga da li je biti egoista negativna ili pozitivna karakteristika, pa je zamerio zadrugarima.

- Hoću da kažem nešto, kad su ove teme u pitanju, od 45 ljudi, 37 čeka da vide šta će drugi reći. 80% ljudi ne zna šta znači egoista. Gospođo Nadice, trebalo je odmah da procenite. Jedva ste trećeg izabrali - rekao je Janjuš, a zatim je Mića dao reč Maji Marinković:

Maja Marinković

PrntScrn

Maja Marinković, Foto: PrntScrn

- Egoista, hm. Značenje toga je za mene kada neko voli da mu neko non-stop diže ego, da je najbitniji, ja, ja, ja. Ja nemam tu crtu egoiste, ali imam egocentrika. Navela bih Vladimira, zato što je ispao to prema meni. Ta pesmica koju je pisao i radio neke stvari koje povređuju druge ljude, a nemaju veze sa njim. U mom slučaju ja nisam uradila ništa loše što bi njega povredilo, a on je mene tom pesmicom povredio - krenula je Maja.

- J*bem ti sunce - prokomentarisao je Janjuš.

- Šta j*bem ti sunce. Evo Janjuš! Radio je stvari koje su me povređivale u odnosu, a nisi razmišljao kako se ja osećam - dodala je Marinkovićeva.

Janjuš

PrntScrn

Janjuš, Foto: PrntScrn

- Kakav blam - dodao je Janjuš.

- Miljana je treća osoba, nije ispala fer prema meni, ja sam bila tu za nju... Kada sam bila u vezi sa Čorbom i Markom (Janjušem) - nastavila je Maja.

- Kad si ga zvala Marko? - ubacio se Đedović.

- Miljana je krenula da spominje čerečenje kada je bio onaj klip, ja nisam imala lošu nameru kada sam se nasmejala, to su te tri osobe - zaključila je Maja.