Luna i Marko
Youtube/Printscreen
Luna i Marko

Youtube/Printscreen

Luna i Marko, Foto: Youtube/Printscreen

- Malo su mi zasuzile oči, ali nisam plakao - rekao je Marko, a Luna dodala:

- Ovo je neopisiv osećaj, osećam se drugačije, spokojnija sam i srećnija, telo mi je drugačije. Marko pazi, vodi računa o svemu, više nego ja. Pet nedelja sam trudna, to je zvanična informacija... Ne mogu da vam opišem kako se ja osećam. Ili sam zatrudnela u Turskoj, ili sam već tada bila trudna.

- Sada polako postajemo svesni, na pregledu nisam znao u šta da gledam, uskoro ponovo idemo na pregled. Samo ovo saznanje je sreća, Bog nas je blagoslovio. Našu ljubav krunišemo vrhunski, na pravi način - istakao je Miljković.

Luna Marko

Dejan Birza

Luna Marko, Foto: Dejan Birza

- Na koga bi voleli da liči? Da li imaš apetit? - zanimalo je mnoge.

- Ja sam rekla da bih volela da bude crn ili crna, kao Marko, ali da ima moje oči, to mi je velika želja. Smatram da imam najlepše oči na svetu, to je ono što želim, nisam mnogo zahtevna... Hrana je počela da mi se gadi, ne mogu da osećam miris mesa, odmah mi se povraća. Ne jedem mnogo, ali jedem više puta - rekla je Luna.

Luna i Marko

Pink/Alo!

Luna i Marko, Foto: Pink/Alo!

- Bili smo pod Ostrogom, kada smo krenuli kući. Svratili smo na kratko, bilo je nevreme. Imali smo istu želju na Ostrogu i oboma nam se ispunila - rekla je ona.

- Imam neki osećaj. Znate ono pravilo, švaleri imaju žensku decu, ja nisam švaler niti sam ikad bio. Sudeći po tome, biće muško. Neka je živ i zdrav, šta god da bude. Voleo bih da prisustvujem porođaju, potrudiću se, valjda će me pustiti - dodao je Marko.

Luna je otkrila da spava bolje nego ikad, kao i da se oseća umorno i spokojno spava.

Komentari (2)

maja

22.10.2020 08:33

Drago mi je da je ovoma dvoma mladima krenulo na bolje. Dosta je bilo maltretiranja od strane losih i zlih ljudi. Zelim im srecu i neka im se svaka zelja ispuni.

Nada

22.10.2020 09:55

Svaku nedelju njene trudnoce moraju i citaoci propratiti - uzas evo nemogu da doruckujem !