Bora
Printscreen
Bora

Printscreen

Bora, Foto: Printscreen

- Lepo da složite ili ću sve da vam bacim! - pretio je Bora.
- Idi leči svoje lične frustracije, pusti ti mene, ja sam danas složila! Marš bre u p**ku materinu! - odbrusila je Mina.
- J*baću vam ja mame, kada budem počeo sa čekićem zube da vam lomim! Kurvetine dve! - urlao je Bora.
- Dokle ćeš ti mene da vređaš? Još jednom me nazovi kurvetinom! Veruj mi Boro! - urlala je Mina, koja je nasrnula na Boru.

U sve se umešao i Filip Car, sa kim se Mina posvađala, a obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

-Puši k*rčinu, j*bem ti mamu, kurvetino! J*bem ti Ivanu direktno u usta i š*pak! Nju treba oderati od batina, nego ćeš imati ti problem! Nju su tukli i pišali po glavi! Još jednom li me ošamari, oderaću prostitutku! Ti i jesi za tući i pišati po tebi - urlao je Car

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (3)

Nikaextreme

16.01.2021 10:19

Овакве претње и псовке, које Бора изговара, у свом животу нисам чула❗Листа увреда му је баш импозантна и шаролика❗

sd

16.01.2021 10:50

Da li će neko zaustaviti ovog Boru? Ili će nekog ubiti, ali ne rečima! Tužno je i vidljivo koliko je štićen, naročito na primeru što niko više ne spominje njegov odnos sa Necom, šta je sve radio tom dečaku, do šamaranja... On je postao "zvezda"! Zahvaljujući Milici! Setite se prve i sprdnje Mikija i Drveta sa njim i devojkama (travestitima) koje su mu podmetali!

Nada

16.01.2021 11:06

Mislim da bi se ovim trebale pozabaviti javne institucije i Mitrovicu narediti da ovakav recnik nesme biti upotrebljen na javnom servisu i da ce se snositi sankcije . Setimo se da je takav bio i Mica sa psovkama i pljuvanjem - pljuvanje je prestalo a psovke se smanjile ! Apelujem na roditelje ucesnica da tuze Boru za ovakve teske uvrede !