Gagi Đogani
YouTube/printscreen
Gagi Đogani

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

No, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Đogani nije ni sanjao da je njegov diler već mesecima pod prismotrom policije, te da su skoro svi njegovi klijenti, a do sada ih je bilo 45, pohapšeni. Tako je na red došao i Đogani.

-Gagi je na saslušanju priznao da je od dilera pribavio nedozvoljenu supstancu, ali negirao je krivično delo preprodaje. Rekao je da je kokain kupio za 140 evra kako bi se opustio jer je, navodno, nakon „Zadruge 3“ pod konstantnim pritiskom i stresom - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Gagi

E stock

Foto: E stock

Kako smo saznali, do Gagijevog hapšenja došlo je zbog policijskog praćenja narko-dilera (ime poznato redakciji). 

-Od početka godine pratilo se kretanje ozloglašenog prodavca narkotika, kao i njegov telefon. Tako su uhapšeni skoro svi oni koji su kod njega pribavljali nedozvoljene opojne supstance, a Gagi Đogani je 45. uhapšeni kupac - ispričao je dobro obavešteni izvor za „Alo!“.
Ispred stanice milicije u kojoj je denser proveo nekoliko sati na saslušanju sreli smo njegovu sestru Nađu, ali i sestrića Adama Đoganija, koji su ga čekali, a ona je za „Alo!“ rekla:

-Strašno je to što će pojedini jedva dočekati da ga opet nazivaju narkomanom, da ga pljuju, a taman se lepo predstavio javnosti u "Zadruzi".

Gagi

E stock

Foto: E stock

Gagi se kratko oglasio na svom Instagram nalogu. 

-Dobro sam, hvala što brinete! Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju - napisao je Gagi. 

Zatvor do tri godine!

Po tački 246. Krivičnog zakona, ko neovlašćeno u manjoj količini, za sopstvenu upotrebu, drži supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

 BONUS VIDEO:

Prpčitajte još:

Komentari (3)

zagor

18.09.2020 08:05

Sto ne crce!!

Nada

18.09.2020 09:49

Jednom narkoman uvek narkoman ! Nemoguce da Luna nije za ovo cula ali nece ona da joj tata kvari srecu - bas nju briga pa se i neoglasava !

cacanin

18.09.2020 23:43

Cekajte, znaci policija hapsi korisnike a dilere pustaju da rade???