Marija Kulić
EON/Printscreen
Marija Kulić

EON/Printscreen

Marija Kulić, Foto: EON/Printscreen

Početkom novembra Marija Kulić napustila je imanje u Šimanovcima sa unukom Željkom. Sin Miljane Kulić, Željko dobio je ovčije boginje, a kako ih neki od zadrugara nisu preležali, Marija je morala sa unukom da ode iz Bele kuće. Međutim, vreme van “Zadruge” Marija je iskoristila da neke od učesnika ovog rijaliti šou-programa i tuži.

im se smirila situacija sa Željkom i kada je shvatila da može da ga ostavi na nekoliko sati kod supruga Siniše, Marija je angažovala advokata kako bi se pozabavila tužbama protiv pojedinih zadrugara. Mnogo je bila besna kada je izašla i stalno je ponavljala: “Neće proći nekažnjeno. Sud će sve rešiti. Neću dozvoliti da me vređa svako ko stigne i da stresiraju Miljanu. To joj posebno sada u ovom stanju ne treba” - kaže naš izvor upućen u celu priču.

Kako saznajemo, Marija nije žalila novac da angažuje advokata.

- Marija je impulsivna osoba i nije neko ko zna da kalkuliše. Svi su mislili da samo priča da će da tuži pojedine učesnike, ali kada je otišla kod advokata znali smo da se ne šali. Rekla je da ne razmišlja koliko će novca potrošiti na advokate, samo da izgura sve na čistac - kaže izvor.

Da bismo proverili ove navode, pozvali smo Mariju, koja nam je vidno uznemirena potvrdila informacije.

- Podnela sam dve kontratužbe u Miljanino ime, jedna ide Jovani Tomić Matoroj, a druga Marku Đedoviću. A podnela sam i tužbu protiv Kristijana Golubovića iz više razloga. Za uvrede koje je izrekao. Osim toga, dva puta je fizički nasrtao na mene, a Miljani je zbog njega oslabio sluh. Uzeo je tepsiju i lupao u nju pored Miljanine glave. Detetu i dalje pišti uho - kaže za “Super TV” Marija Kulić, koja ističe da nije ishitreno postupila.

- Sve situacije sam ispravno procenila, kako sam mislila da će se dešavati tako se sada i dešava - naglasila je ona.

Po izkasku iz “Zadruge” Marija nam je rekla da sve vreme provodi sa unukom.

- Uglavnom sa Željkom. Tu su i standardni kući poslovi. Ćerke su mi se obradovale. One uopšte ne prate rijaliti, potpuno su van toga. Ana završava srednju medicinsku školu i sprema se za fakultet, Tijana ima svoje obaveze. Njih ne zanima rijaliti. Ne žele da budu deo toga i ja to poštujem - kaže Marija.

Siniša se sekira gledajući „Zadrugu“

S obzirom na to da Miljanin tata, Siniša Kulić, ima problem sa pritiskom, pitali smo Mariju kako on reaguje na ćerkino učešće u rijalitiju.

- Sekira se Siniša. Ali šta će. Sekiram se i ja kad od kuće gledam Miljanu, a ne mogu ništa da joj kažem. Lakše mi je kad sam tamo što se drugih tiče, mogu da odreagujem. Ona me svakako ne sluša - kaže Marija.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (2)

Zumbul

14.12.2020 21:55

To Marija uzmi pare izvadi tu losu plastikaru u ustima I celom telu budi dama u fulu.Idi za Tursku tamo je najbolja plastika.

nena

15.12.2020 08:19

Marija je vredjala sve ucesnike. Sta ce ako oni tuze nju