Kristijan Golubović sa suprugom Ivanom
Fejsbuk

Nakon što se Kristijan Golubović u rijalitiju Zadruga poljubio sa Kristinom Spalević, ni ne sluti da ga je poljubac napolju koštao braka.

Naime, kako se navodi, Ivana mu neće preći ovog puta preko prevare, kao što je to učinila nakon skandala na "Farmi" sa Jovanom Balerinom i Jasminom Medenicom.

- Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa ćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dete sada ima pet godina i vrlo je svesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila ćerku u obližnji park - kaže komšija Golubovića iz Kraljeva, koji Ivanu poznaje od malena.

Kristijan Golubović Ivana

Alo!

Kristijan Golubović Ivana, Foto: Alo!

- Svi smo izenadili i kada se udala za njega jer je ceo život povučena, smerna i mirna. U poslednje vreme se okrenula Bogu, bila je i ranje pobožna ali sada mnogo češće ide u crkvu, na službe....vodi i ćerku...nekako je u svom svetu.

I druge komšije potvrđuju priču da je Kristijanova supruga mnogo više u selu kod majke, nego u porodičnom stanu gde je živela sa Kristijanom.

- Nikada mu ovu prevaru neće oprostiti, dosta mu je praštala. Podizala je dete dok je on bio u zatovru, i umesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti. Još tada su počeli njihovi problemi kada je saopštio da ulazi u Zadrugu, a ona ga čekala da bude sa ćerkom. Mnogo je smršala, vidi se da pati i da ne zna šta da radi. Žena se našla u neobranom grožđu, a niko je ne razume. Svi pričaju: što se petljala sa bivšim robijašem.

Kristijan Golubović i Ivana Veljović

Promo

Kristijan Golubović i Ivana Veljović, Foto: Promo

Susedi kažu da je Ivana i ranije znala da ode kod majke i provede neko vreme, ali da je sada odlučila da se tamo preseli.

- Ne verujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari iznela iz kuće. Sa komšijama se ne druži, ali je vidimo da odlazi u crkvu i obližnje manastire.

Komentari (4)

ђура

16.04.2021 13:29

Нема избора . Једини начин да сачува своје ментално здравље .

Mile

16.04.2021 19:21

Ja joj se divim,mnogo je istrpela.Nemam reci.

Matkoni

16.04.2021 21:08

Iselila se jer stan nije odplacen e to je razlog i istina

Sascha

18.04.2021 08:34

Nije se ona nigde iselila niti otisla....samo je se vratila tamo gde i pripad,od uvek je bila Bogomoljka i crkvenjak,zajedno sa majkom...