Aleksandar Čabarkapa
Vladimir Marković/Alo!
Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, bivši dečko Ljube Pantović i otac njenog unučeta, definitivno ne planira da se zaustavi kada je njegov sukob sa Kristijanom Golubovićem u pitanju.

Kako je Alo.rs ranije pisao, starleta Tijana Đurić podržala je Čabarakapu u navodima da je Kristijan Golubović zapalio njen automobil i na taj način pokušao da joj zapreti. 

"Kraljica silikona" i Aleksandar Čabarkapa ozbiljno se se udružili i sad na svaki način pokušavaju da širem auditorijumu i svima onima koji ih prate stave do znanja šta je Kristijan ustvari, kao i na šta je sve spreman.

Pre samo nekog vremena Čabarkapa je za Alo.rs otkrio detalje kojih se Kristijan i ne bi baš ponosio.

BONUS VIDEO: 

 - Kristijan je profesionalni cinkaroiš i tabletoman. Da mu nije bilo Tijane Đuričić, on bi u zatvoru crkao kao ker. Javno me pljuje jer me se plaši i time skreće pažnju policiji. Umesto da rešavamo stvari kao muškarci. On je jedan običan indijanac, beskućnik. I taj stan u Kraljevu nije njegov, nego plaćaju kriju. Stojim iza toga da je Kristijan jedan običan probušeni kondom i probušeni luft balon - rekao je Čabarkapa za "Alo!".

Sada se oglasio na svom Fejsbuk nalogu sa veoma oštrim rečima! 

- Repete za moje FB prijatelje, a i neprijatelje da vide. Tastatura prosjačenje samozvanog "Jugo bosa Kristijana Golubovića", a koji me stalno kometnariše i iznosi laži o meni, onaj koji je u više navrata prisiljavao njegovo indijance da me lažno optužuju i prijavljuju za budalaštine. Kristijan zvani "Kikriki, Kiki pania, Kiki pušika, Kiki ponika (Obožava da krade bicikle), Kiki obor mafija (krade prasiće i sitnu živinu iz obora), Kiki oluk mafija (krade oluke sa kuća i vikendica), Kiki traktor mafija (krade traktore i priključne mašine), a najviše od svega voli da prosi po Fejsbuku i uvek nađe novu žrtvu. Ljudi su očigledno toliko tupi kad ih po džepu Kristijan glupi lu*i. Kristijane jado i bedo dosta više prosjačenja, nakazo bez obraza i časti, prestani više da varaš ljude i da kradeš! "

Tijana Đurićić je na svom profilu obajvila deo razgovora sa Kristijanom u kojem se jasno čuje kako planira otimanje para, i pojedine strašne činjenice koje potvrđuju sve navode o Kristijanovoj vezi sa "kraljicom silikona".

Nakon prvog objavljenog snimka komentari Tijane i Čabarkape su se samo nizali u kojima su iznosili sve ono što javnost nije znala. 

Odmah nakon toga ona je objavila još jedan video!

- Evo snimka da počnemo od početka. Gde se smeje i gde me naziva nakazom. Gde pričaju o autu kako kukam i plačem, a nakon toga zove mene da mu pošaljem paket jer nema nikoga... -  napisala je kao komentar uz video snimak. 

Preslušajte sniočitajte kompletnu prepisku, pa procenite sami. 

Pročitajte još

Komentari (1)

pera rogonja

25.11.2020 07:34

Imate li nesto pametnije da pisete osim za kriminalce.Sto ih tolko uzdizete i od njih pravite nele zvezde na javnoj sceni.Sramota jedna za novine.