Matora
Printscreen/Instagram
Matora

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

To nije moj blam, nego njena sramota, jer je bila sa lezbijkom u vezi. Sad sam se istresla skroz - pričala je Matora.

- Ako ti se ona obrati, mene zovi da joj kažem svašta! - poručio je Lepi Mića.

- Tara mi je svedok, rekla sam mu da nema ništa sa mnom, na meni je kako ću to da prihvatim, onda je Tara rekla da ne može da priča jednu priču, da radi drugo - dodala je Tomićeva.

- Oni ako se vole, nek se vole! Ja znam šta ti pričaš meni, zaboravi priču, ja sam tebi rekao da sam ja taj, da ide u vezu sa tobom... Samo nemoj da tvoje ratove vode drugi, sada si se istresla, rekla si šta misliš, sad je okej - dodao je Mića.

Matora

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Što se tiče kreveta, meni je bilo top i onda sam osećala neku potrebu... TI i ja smo bile intimne, jesmo. Meni se svaki put zamanti u glavi, jedino gde sam možda rekla, kada god smo se svađale, mi se pomirimo u krevetu i uvek smo rešavale preko kreveta. Plačeš mi tri ipo sata i posle - ispričala je Jovana Moniki.

- Ja sam se bojala emocija, videla sam da ti se još sviđa bivša. Kako sam ja reagovala, to nije isto, ali, kada si bila kod Rialde, da li sam trebala kao neki bolesnik da skačem. Ti si kao neki bolesnik, uvek si tamo i zadržavaš se - poručila je Horvatova.

- Tamo mi je garderober, prijatelji, nemoguće je da ne vidiš. Ona meni kaže da je gledam u oči, namerno je gledam. Ja praštam toliko... A sada, devojka sa kojom sam jurila bivšu po gradu ispala gora od nje. I sve vreme nije htela da prizna, nego je govorila da sam ja kriva. Kada sam mogla ovde da prebrodim raskid, mogu sada i ovo. Ja sam rekla u sinoć, da je pokucala u rehabu, ali nije htela da mi priđe! - rekla je Jovana.

- Ona ima svoj film koji želi isfurati - rekla je Monika.

- Ona je rekla jednoj mojoj drugarici da će mi terati inat, kada se bude vratila, da će biti sa mnom. Čudno mi je što joj napolju ništa nije smetalo, a ovde joj smeta. - ubacila se Matora.

- Moraš prestati da svakoj osobi pričaš. Ako želiš tu osobu da prekineš, ne možeš ići do Tomovića, Rialde... - poručila je Monika.

Pročitajte još: