Filip Car
printscreen
Filip Car

printscreen

Filip Car, Foto: printscreen

Nakon haos koji je napravio u Beloj kući, Filip Car je odlučio da napusti imanje. On se tokom večeri posvađao sa Lepim Mićom, a potom se u raspravu uključila i Nadica Zeljković, što je u njemu izazvalo bes.

Naime, njega su sve vreme zadrugari smirivali, a u jednom momentu je on otišao garderober razvalio vrata, a potom odjurio u ekonomsko dvorište i pokjušao da pobegme! Sve vreme, Vladimir Tomović je bio pored njega i sprečio ga da pobegne.

Filip je pre toga šetao po dvorištu velelepnog imanja sa Vladimirom Tomovićem. Njih dvojica su razgovarali o Mini Vrbaški.

- Ja danas vidim kako ona mene gleda, kako baca stvari na moji krevet kako prati svaki moj korak - pričao je Car.

- A zašto ti to pratiš, znači da i ti gledaš kako on radi. Moraš je iskulirati, pokaži da te ne zanima - rekao je Tomović.

- Ona je bila sa Franom, pa se navatala mene, ja sam sebi napravio etiketu da ću njoj da pravim dete. Ja nisam imun na nju. Može me dovesti do ludla -pričao je Car.

Bonus video:

Pročitajte još

Komentari (2)

Vanja

21.01.2021 09:31

Filip Car se ponaša kao profesionalni glumac sa naučenim tekstom koji stalno priča.

Nada

21.01.2021 11:03

Mars napolje u tvoju"lijepu" pa tamo lomi klosarcino jedna - psihickim bolesnicima nije tu mesto ! Mitrovic ovo mora ostro kazniti a i nastalu stetu naplatiti !