SAOPŠTIO UKUĆANIMA Janjuš se pomirio sa bivšom ljubavnicom, napravio joj iznenađenje, ona ga zvala u krevet da mu se zahvali! (VIDEO)

Korak po korak...

Maja i Janjuš
Foto: Printscreen

Tokom večeri Marko Janjušević Janjuš sedeo je sa zadrugarima u dnevnoj sobi, te se obratio Bori Santani i ozvaničio pomirenje sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković.

Kako je poznato, od ranih jutarnjih sati, kada je Maja upala u rehabilitaciju i započela svađu, što je prouzrokovalo da se pomire.

janjuš i maja
Foto: Printscreen/Youtube

- Pomirio sam se sa Marinkovićevom, ali samo da budemo u dobrim odnosima, da se ne svađamo. Ne mogu druže, plače svaki dan zbog mene. Došla da pričamo, bolje nego da se svađamo - rekao je Janjuš.

On je potom odlučio da napravi večeru svojoj bivšoj ljubavnici Maji Marinković, te joj je čak i odneo u izolaciju. Kada je ušao, on je počeo da je provocira da ga ispred čekaju drugarice kako bi video njenu reakciju.

janjuš i maja
Foto: Printscreen/Youtube

- Moraš da se ugojiš malo, moram da se iskupim za sve što sam ti uradio. Ti si jedna od mojih drugarica, nisi najbolja, ali vreme će pokazati - rekao je Janjuš.

- Šta? Ja sam jedna od? Ne možeš ti mene da staviš u koš sa tamo nekim. Stvarno si mi doneo, cokila bih te, ali neću - poručila je Maja.

Podsetimo, nakon teških reči između zadrugara ipak je palo pomirenje.

Detaljnije o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti