EVO IDE NEVESTA, PRELEPA JE ZAISTA Janjuš se jedva iskontrolisao kad je ugledao Maju u venčanici, zbog ovog je odmah napustio prostoriju (FOTO)

Maja je videla da ga nema, pa je odmah pojurila za njim kako bi ga utešila

Maja i Janjuš
Maja i Janjuš, Foto: Youtube/Printscreen

Njih dvoje su se potom venčali, dok su zadrugari zaigrali na sceni. Ipak, Marko Janjušević Janjuš je sve vreme tokom predstave bio slomljen, a ubrzo je i napustio prostoriju.

Maja je videla da ga nema, pa je odmah pojurila za njim kako bi ga utešila.

Ono što je zanimljivo je da je Majin otac Taki pre nekoliko dana u uključenju u emisiji "Pitam za druga" odabrao baš Necu kao najboljeg partnera za svoju ćerku.

- Maja može da izdrži tamo sama, jer je sama po sebi interesantna. Eventualno Necu bih izabrao, jedini je tamo normalan. Dobro nije baš toliko normalan, ali najbezbolniji - rekao je Taki u uključenju u emisiji "Pitam za druga".

Za to vreme, Maja i Janjuš osamili su se u dvorištu gde su ponovo potegli razgovor o svom odnosu.

- Jesi dobro? - pitala je Maja.

- Onako - rekao je on.

- Reci mi šta ti je - dodala je ona.

- Ne znam šta da ti kažem. Šta da ti kažem što ti nisam rekao već - govorio je Janjuš.

Maja i Janjuš
Maja i Janjuš, Foto: Youtube/Printscreen

- Izvini, pogrešila sam, shvatila sam. Vidiš da sam mirna. Šta si malopre rekao Đedoviću na predstavi? Da sam luda... Žao mi je, vidiš da sam se smirila i sinoć i danas - rekla je Maja.

- Da je šteta za tebe to... Jeste šteta, meni je žao... Koliko god da si mi bola nanela, meni je žao... Imaš i talenat i lepotu, ne znam koji ti je k*rac. Gledam ono, posmatram... Dobra si, imaš dobro dušu, doba si osoba, ali ne znam koji ti je k*rac. Što se ponižavaš, što se blamiraš, što ponižavaš sebe... Nije ti žao, nisi se smirila sinoć - pričao je Janjuš.

Maja i Janjuš
Maja i Janjuš, Foto: Youtube/Printscreen

- Nisam ti prišla ceo dan - dodala je ona.

- Nije poenta prilaženje, nego tvoje ponašanje. Ja ne znam kako da ti pomognem. Ovo je više postalo... Koliko god se borio za tebe, ne znam šta da radim, a borio se i napolju i sve, a ti me j*beš kao konja... Kao da sam te lancima tukao... Gledam te u onoj venčanici, sve imaš, prosto čovek da te poželi... Ali ti ne daš... - govorio je on.

Pogledajte OVDE  na šta je Maja spremna ako Janjuš poljubi Alkesandru na rijaliti svadbi, ide na sve ili ništa.

Povezane vesti

 • Korisnik: zorica
  09/04/2021 - 07:28
  Kako moze izoperisana devojka da bude lepa? I staricu da izoperises bila bi lepa isto kao ona Sta ce operisati kad bude ostarila i priroda ucini svoje
 • Korisnik: Jovan
  09/04/2021 - 07:19
  Marko Janjušević pod hitno na lečenje Ena ne treba da ga pogleda i da mu ograniče na minimum susrete sa Krunom pošto će loše uticati na dete čovek bez svoga ja a karakter nula !
 • Korisnik: Nada
  08/04/2021 - 17:34
  DVE PSIHOPATE ! On nezna kako da joj pomogne a sam treba pomoc !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi