Maja i Janjuš
Youtube/Printscreen
Maja i Janjuš

Youtube/Printscreen

Maja i Janjuš, Foto: Youtube/Printscreen

Ono što je zanimljivo je da je Majin otac Taki pre nekoliko dana u uključenju u emisiji "Pitam za druga" odabrao baš Necu kao najboljeg partnera za svoju ćerku.

- Maja može da izdrži tamo sama, jer je sama po sebi interesantna. Eventualno Necu bih izabrao, jedini je tamo normalan. Dobro nije baš toliko normalan, ali najbezbolniji - rekao je Taki u uključenju u emisiji "Pitam za druga".

Za to vreme, Maja i Janjuš osamili su se u dvorištu gde su ponovo potegli razgovor o svom odnosu.

- Jesi dobro? - pitala je Maja.

- Onako - rekao je on.

- Reci mi šta ti je - dodala je ona.

- Ne znam šta da ti kažem. Šta da ti kažem što ti nisam rekao već - govorio je Janjuš.

Maja i Janjuš

Youtube/Printscreen

Maja i Janjuš, Foto: Youtube/Printscreen

- Izvini, pogrešila sam, shvatila sam. Vidiš da sam mirna. Šta si malopre rekao Đedoviću na predstavi? Da sam luda... Žao mi je, vidiš da sam se smirila i sinoć i danas - rekla je Maja.

- Da je šteta za tebe to... Jeste šteta, meni je žao... Koliko god da si mi bola nanela, meni je žao... Imaš i talenat i lepotu, ne znam koji ti je k*rac. Gledam ono, posmatram... Dobra si, imaš dobro dušu, doba si osoba, ali ne znam koji ti je k*rac. Što se ponižavaš, što se blamiraš, što ponižavaš sebe... Nije ti žao, nisi se smirila sinoć - pričao je Janjuš.

Maja i Janjuš

Youtube/Printscreen

Maja i Janjuš, Foto: Youtube/Printscreen

- Nisam ti prišla ceo dan - dodala je ona.

- Nije poenta prilaženje, nego tvoje ponašanje. Ja ne znam kako da ti pomognem. Ovo je više postalo... Koliko god se borio za tebe, ne znam šta da radim, a borio se i napolju i sve, a ti me j*beš kao konja... Kao da sam te lancima tukao... Gledam te u onoj venčanici, sve imaš, prosto čovek da te poželi... Ali ti ne daš... - govorio je on.

Komentari (3)

Nada

08.04.2021 17:34

DVE PSIHOPATE ! On nezna kako da joj pomogne a sam treba pomoc !

Jovan

09.04.2021 07:19

Marko Janjušević pod hitno na lečenje Ena ne treba da ga pogleda i da mu ograniče na minimum susrete sa Krunom pošto će loše uticati na dete čovek bez svoga ja a karakter nula !

zorica

09.04.2021 07:28

Kako moze izoperisana devojka da bude lepa? I staricu da izoperises bila bi lepa isto kao ona Sta ce operisati kad bude ostarila i priroda ucini svoje