Maja, Janjuš
PrntScrn-Youtube
Maja, Janjuš

PrntScrn-Youtube

Foto: PrntScrn-Youtube

Marko Janjušević i Maja Marinković su se ipak pomirili, iako su oboje u rijaliti ušli sa stavom da ne žele više ništa jedno s drugim.

Ipak, kako već kažu "ljubav je jača od svega i ne zna za granice", pa se čini da ljubavnici nisu mogli da izdrže svađe, razdor i ratovanje.

Maja i Janjuš

printscreen/Youtube

Foto: printscreen/Youtube

- Ušao sam tu, pričao sam jednu priču koju sam mislio da mogu da ispoštujem. Ne mogu da ispoštujem, ti si me opčinila, omađijala, ja bez tebe ovde ne mogu da funkcionišem - izjavio je Janjuš, ali onda se desio preokret.

- Ja i ti ne možemo da budemo zajedno, zbog svih situacija koje su se desile. Kako naš odnos funkcioniše napolju, znaš i sama da nije dobar odnos. Ne kažem ja da je tebi lako. Ti svakako nisi normalna, ali ti mene voliš, a ja ne mogu da te gledam svaki dan da plačeš, da ti teram inat - rekao je Janjušević i dodao da ipak ne može biti karakter i da ne može provoditi dane u rijalitiju zajedno sa njom, a da se ni ne pogedaju.

Da li je u pitanju prava ljubav ili samo neraščišćena posla i stvar navike, ostaje da vidimo u narednom periodu, ali jedno je sigurno, njih dvoje još nisu završili.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ