U DUGOVIMA DO GUŠE?! Isplivao snimak na kojem Kristijan preklinje za pare! (FOTO/VIDEO)

- Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - otkrio je Golubović za domaće medije pre nego što je ušao u Zadrugu

Kristijan Golubović
Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Kristijan Golubović je jedan od najaktivnijih zadrugara i uvek je spreman da napravi šou. Šuška se da upravo on ima najveći honorar u Beloj kući.

- Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000?! Evo, da otkrijemo karte, pa nek me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - otkrio je Golubović za domaće medije pre nego što je ušao u Zadrugu, te time potvrdio nagađanja o ogromnom honoraru.

Više puta se potegla tema da je deo novca od honorara naplatio pre ulaska u rijaliti kako bi obezbedio svoju porodicu.

Kristijan Golubović
Foto: YouTube/Printscreen

Međutim, ovih dana počeo je kruži snimak na kom Kristijan traži pozajmicu od nekog prijatelja. Ovaj snimak naveo je mnoge da komentarišu da su priče o njegovom bogatstvu lažne i da je on zapravo do guše u dugovima.

- Pošalji ako imaš 200-300 franaka, treba mi - rekao je Kristijan.

Nije naglašeo kada je nastao snimak, te postoji mogućnost da je žestokom momku samo bila potrebna pozajmica u tom trenutku, a da je on to ubrzo i vratio. Ostaje nam da saznamo da li je zaista u dugovima kao što kruže glasine po društvenim mrežama.

Mnogi su se zapitali kako je ova prepiska sa prijateljem dospela u javnost. Da li ga je prijatelj izdao i namerno pustio prepisku u etar ili mu je ukraden telefon pa je tako dospela u ruke onih koji ne podržavaju Kristijana.

Kristijanu preti diskvalifikacija, pogledajte OVDE i zbog čega! 

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi