Ana Korać, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
Printscreen/Youtube
Ana Korać, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević

Printscreen/Youtube

Ana Korać, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević, Foto: Printscreen/Youtube

Jovana Ljubisavljević je saznala za tajni dogovor Stefana Karića i Ane Korać, a Matora je ustala i potvrdila.

- Da li su problemi nastavi zato što si prekršio obećanje Anji Korać, da ćeš je sačekati i nastaviti tamo gde ste stali? - glasilo je pitanje.

- Nismo mi ništa ni počeli, a nisam znao da ona treba da uđe uopšte. Ana Korać nije razlog naših problema - rekao je Karić.

- Prvi problem jeste od Izazovizije, jer sam primetila da mi od tada traži dlaku u jajetu - rekla je Jovana.

Stefan Karić

PrntScrn

Stefan Karić, Foto: PrntScrn

- Ana mi je rekla da ga čeka napolju i da mu poručim da ga čeka - objanila je Matora.

Jovana i Stefan su progovorili o raskidu.

- Moj ulazak u vezu sa Stefanom nema veze sa raskidom. Nije Ana razlog, već postupci koji u meni bude nesigurnost, i neke stvari koje za mene nisu korektne. I dogovorili smo da se malo odvojimo, da razmislimo. Mislim da on dokazuje neke svoje situacije, kroz neki inat, pokazuje svoju muškost. Niko nije dostojan da neko nekog menja, ali imam potrebu da kažem šta mi smeta. Sad možda on mene ne razume. Imamo normalan odnos sad, pa videćemo. Ja sam bila spremna da budem u ozbiljnijoj vezi, a on možda nije - pričala je Jovana.

- Da li si ti spremna da promeniš neke stvari za budućnost? - bilo je sledeće pitanje.

Stefan Karić

PrntScrn

Stefan Karić, Foto: PrntScrn

- Naravno, ja sam neko ko ne želi da pravi dramu, ali ne želim da trpim sve u sebi. Ne vidimo neke stvari isto, ali kao da zna šta će biti. Niko nije nikog ostavio - rekla je Jovana.

- Sebe hvatam da govorim i radim neke iste stvari kao i u prethodnoj vezi. Mene neke sitnice me izvedu iz takta. Ali bolje da završimo na vreme. S moje strane ja sam sve rekao. Ja sam težak čovek, i znam šta želim. Evo opet se ponavljam kao u prošloj vezi. U nekim situacijama me jako podseća na nju (Ivu) - rekao je Karić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: