Tamara Đuričić i Kristijan
Printscreen/Facebook
Tamara Đuričić i Kristijan

Printscreen/Facebook

Foto: Printscreen/Facebook

Tijana Đuričić (29), poznata kao „kraljica silikona“, povukla je izjavu u kojoj je optužila Aleksandra Čabarkapu iz Kaluđerice da joj je navodno u februaru ispred njene zgrade u beogradskom naselju Zvezdara zapalio kabriolet „pežo 307“ vredan oko 5.000 evra! Beogradska starleta je sada promenila ploču i tvrdi da ju je Aleksandar Kristijan Golubović (51) nagovorio da optuži Čabarkapu za paljevinu automobila kako bi ga strpali u zatvor.

- Nisam nikad prijavila Aleksandra policiji da mi je on zapalio auto, niti smo u lošim odnosima, već izuzetno korektnim i prijateljskim. Što se automobila tiče, zna se ko je odradio i zloupotrebio gužvu u tom momentu jer se istina uvek sazna - napisala je Tijana na svom Fejsbuk profilu.

Ona je za „Alo!“ izjavila da ju je Kristijan sve vreme ubeđivao da optuži Čabarkapu kako bi ga strpali u zatvor.

Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Tvrdio je da će mi Čabarkapa 100 odsto zapaliti auto. Kako je moguće da je on znao da će mi Čabarkapa zapaliti auto?! Kristijan me je sve vreme ubeđivao da je to on. Čvrsto stojim iza toga da mi Čabarkapa nije zapalio auto. Nisam ga još videla, hteli smo da porazgovaramo o celoj situaciji. Ja i on smo non-stop u kontaktu, nema nikakvih pretnji. Čak mi se ponudio za mnoge stvari - izjavila je Tijana juče za naš list.

BONUS VIDEO:

Ona je otkrila da je sa Kristijanom prekinula svaki kontakt zbog problema u koje ju je uvlačio.

- Meni se takve stvari nisu događale dok nisam počela da se družim s njim - dodala je ona.

Kristijan Golubović

Dejan Briza/Alo

Kristijan Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo

Koliko su Tijana i Čabarkapa u dobrim odnosima, svedoči njihova prepiska na Fejsbuku, u kojoj su opleli po Kristijanu.

- Tako je, Tijana, zna se da je to sve meni kurvetina Golubović Kristijan, zvani policijski taster, hteo smestiti i da te prisiljavao da mene po medijima spominješ, a ti i ja smo uvek bili OK. Tijana, sve ti dobro znaš i znaš za šta je sve Kristijan prisiljavao indijance da me lažno prijavljuju, pa on je svojoj ženi na veštačkoj oplodnji poturio tuđu spermu, a da ne poturi nama problem sa organima reda, je*em mu sve po spisku - napisao je na Fejsbuku Čabarkapa, koji je sa Kristijanom odavno na ratnoj nozi.

Tijana Đuričić i Aleksandar Čabarkapa prepiska

Privatna arhiva

Tijana Đuričić i Aleksandar Čabarkapa prepiska, Foto: Privatna arhiva

- Izaći će ubrzo na videlo da mala Vera nije njegovo dete, a i ona trgovina drogom u CRKVI, i ti njegovi fančići indijanci će ga pljuvati. Sad će neko pitati zašto je Kristijan poturio tuđu spermu svojoj ženi, a odgovor je: PA ZATO ŠTO JE NA OSNOVU ŽENINE TRUDNOĆE ODLAGAO ODLAZAK U ZATVOR SKORO DVE GODINE. E, ZATO.

Ti jedini znaš celu istinu

Znam ja celu istinu o autu i da si ti preko mojih leđa trebalo da budeš strpan u zatvor ni kriv ni dužan. Monstruozno je da mene zloupotrebi za takve stvari, a ti jedini znaš pravu istinu - napisala je Tijana.

U prepisci sa Tijanom, Čabarkapa nastavlja da vređa Kristijana, koji se nalazi u rijalitiju „Zadruga“.

- Kristijan je obični indijanac i ku*ac na biciklu, sitni lopovčić, narko-trafikant i tabletoman, jedva je čekao taj dan da ga puste iz zatvora da bi se drogirao, odmah je i zbog toga i priveden, ali pošto je policijski čovek, pušten je uz opomenu. A takođe i falsifikovanje tablica, i za to je oprošteno. Znam kako te je koristio i kako se to završilo, sve sam ti to rekao, ali ti mi nisi verovala - ređa optužbe Čabarkapa.
„Kraljica silikona“ mu je odgovorila da je on „jedini upućen u celu situaciju“.

- Gotovo je sada, čovek se uči dok je živ. To je ono što sam pokušavala, a što nikada nije išlo, a što se kaže, od govana se pita ne pravi -konstatuje Tijana.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Mirjana

31.10.2020 23:48

pa sto taj Kristijan onda preti Staniji da ce da je ubije-a Stanija je samo prenela reci od Cabarkape -kako kriminalci mogu zenama da prete i da ne budu za to kaznjeni ???????