Lili Zadruga
printscreen/Youtube
Lili Zadruga

printscreen/Youtube

Lili Zadruga, Foto: printscreen/Youtube

Voditelj Bora Santana doveo je u emisiju radio ,,Amnezija" Ljiljanu Stevanović Lili kao specijalnog gosta, osobu ,,Iks", koja je otkrila tajne o zadrugarima kao bivša inspektorka.

- Dobro veče, krećemo. Radi se o jednom našem zadrugaru/zadrugarki i opkladi iz društva, koja je trebala da dokaže da ta osoba voli novac. Otišli su na zimovanje na Kopaonik i zadatak je bio da skoči sa terase drugog sprata, sa privatne kuće u sneg.

- Ta osoba je mislila da joj se ništa neće desiti prilikom skoka sa terase i uz dve tri čaše vina osoba je skočila. Naravno, dobila je prelom noge, pa je posle javnosti predstavljeno da je slomila nogu zbog skijanja. Dečko je dobio opkladu, a ta devojka je dobila hiljadu evra. Javnost nije upoznata sa tom pričom - ispričala je Lili, a onda se pojavila Aleksandra Nikolić koja se pronašla u ovoj priči.

- Ona je već pričala kako sam to ja, ti si mislila na mene! Ona mene konstantno spominje i vređa! Samo da ti kažem, pazi šta pričaš - poručila je Aleksandra.

Aleksandra Nikolić

Foto: M.M.

Aleksandra Nikolić, Foto: Foto: M.M.

- Nisi jedina u pričama, a možda bi volela da budeš! Ta devojka je dobra devojka, ali se stalno pronalazi i sama sebe ukanjaljuje, ona nije uvek akter priče, ali ovaj put stvarno nije - odbrusila je Lili i nastavila sa novom pričom.

- Druga priča, radi se o jednoj zadrugarki, koja je sestra Romana Abramovića, ima nekoliko godina, njegov kum i treća jahta je bila od Žugova, brat radi sa oružijem. Razno društvo je dolazilo privatnim avionima. Devojka je bila na jahti, gde je pevala na jahti pevačica, ništa nije bilo kompromitujuće, ali način na koji je predstavljena ta jahta, od Kristijan Diora i sve u njemu, ona je tu sklopila kontakt i neku vrstu veze sa Ljolja, mislim da su ga tako zvali, kum od Romana Abramovića. Bilo je druženje, zabavljenje i sve po redu, to je jedna priča bila koja je sada sam sigurna u tom priču - ispričala je Lili.

Severina

Instagram/Printscreen

Severina, Foto: Instagram/Printscreen

- Da li je ta zadrugarka u kući? - upitao je Bora.

- Da. To je bilo krstarenje Dubrovnikom, Jadranom, pevala je ta pevačica - rekla je inspektorka.

- Možda je samo ili Severina, ili Nina Badrić? - prokomentarisao je Bora.

- Pa jedna od njih dve jeste - potvrdila je Lili.

Saznajte još:

Komentari (1)

Nada

19.11.2020 12:26

Hajde Lili kazi puno ime i prezime a usput i ti cime se sada bavis kada nisi vise u policiji a sva si izoperisana !