Maja i Janjuš
Printscreen
Maja i Janjuš

Printscreen

Maja i Janjuš, Foto: Printscreen

Prikazan je klip u kom Marija Kulić razgovara sa Markom Janjuševićem Janjušem o Maji Marinković, koja prati svaki njegov korak.

Maja se pravdala kako Janjuša ne voli, a potom je on izneo detalje koje niko ne zna.

"Mene ova priča ne zanima, ne volim ga. Išla sam u rehab sa teta Marijom, baš me briga što je bio on tamo", pravdala se Maja.

"Ja sam lično nju vodio kod psihijatra van, a ona je pobegla, jedva su je zadržali. Ispričaću celu scenu... Dok smo išli kod psihijatra tog, jer je ona htela da se ubije i skoči sa terase, zvala me je 100 puta. Imala je tada operaciju, želela je sa tom maskom da dođe kod mene, ucenjivala me je. Našao sam je na terasi, uhvatio sam je i zvao nekoga da dođe po nju, krenuo je haos po hodniku, ja u gaćama, sve komšije izašle. Pretila mi je da će se ubiti. Doktor je rekao da treba dugo da se leči, ja sam želeo da joj pomognem. Ni lekove nije želela da pije", ispričao je Janjuš.

"Boli te što je pucalo sve. Puca! On mene sad pokušava da napravi najvećom ludačom na svetu! Znam da je povređen, ko gubi, ima prava da se ljuti", provocirala je Maja.

Pročitajte još

Komentari (1)

Nada

29.01.2021 11:51

Mala zmijica ucenjivacica jer ako neko hoce da se ubije to ne govori - najvece djubre otkada Rijaliti postoji na ovim prostorima je Maja Marinkovic! Cim napusti Rijaliti odmah ludacku kosulju i pravac " Laza Lazarevic " da nebi jos nekoga ugrozila ! Sve sto radi nada se vecem honoraru ako je opet pozovu !