Kristijan Golubović
Ilustracija

Trenutno najaktuelniji zadrugar glavna je tema kako domaćih medija, tako i publike koja prati rijaliti program „Zadruga“, a ovim povodom ekipa „Alo!“ uputila se za Kraljevo gde živi supruga Kristijana Golubovića!

Iako bi mnogi očekivali da će Kristijanovi sugrađani izbegavati da govore o njemu zbog imidža negativca koji godinama unazad gaji, bilo je potpuno suprotno od toga! Svi su jedva čekali da kažu nešto lepo!

- Nemam vremena, zaista. Nemojte se ljutiti, ali ja ne dajem nikakve izjave - bilo je sve što je o svom suprugu i ocu njihove ćerke Ivana imala da kaže.

- Kiki je fenomenalan dečko i kao mušterija je divan. Lako se dogovorimo oko frizure. Nije zahtevan, a galantan je i kada je bakšiš u pitanju - rekao je Jovan za „Alo!“ i otkrio da je Golubović i pred ulazak u „Zadrugu“ bio kod njega na sređivanju.

- Nemam ništa loše o njemu da kažem. Kristijan je poštovan i voljen i kao građanin Kraljeva. Velikodušan je, dobar je... Samo zbog njega gledam „Zadrugu“- kaže frizer trenutno najaktuelnijeg zadrugara.

U salonu lepote gde se gospođa Golubović sređuje, nisu bili voljni da govore za medije, ali su zato u kafani, u koju Kristijan redovno svraća, za njega imali samo reči hvale.

- Kristijan je jednostavan gost. Uglavnom jede picu kaprićozu, obično sa rukolom i jajetom odozgo. Kada ne jede picu, onda poručuje biftek sa sosom od gorgonzole ili od bibera - rekao je za „Alo!“ konobar Stefan.

Kristijan Golubović

Printscreen/Instagram

Kristijan Golubović , Foto: Printscreen/Instagram

Kaže, slab je na slatkiše, pa neretko poručuje čokoladnu tortu ili sufle sa dve kugle sladoleda.

- On je onakav kakav jeste, u prirodi je bolji čovek nego oni koji ga izazivaju. Navijam za njega da pobedi - rekla nam je ona.

Pročitajte još

Komentari (1)

mmmmm

22.10.2020 08:54

Odakle pare za galantnost,...???!!!