Fudbaler Zvezde i pre Katarine Grujić jurio pevačice (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Rialda, Milica Kemez
Rialda, Milica Kemez, Foto: Alo/Zadruga

Ruku na srce, ne tako javno i transparentno kao što to trenutno čini, već tajno i da niko ne sazna.

Naime, kako smo saznali od bliskih prijatelja aktuelne zadrugarke Rialde Karahasanović, Gobelja i ona su prošle godine bili u neobaveznoj vezi, koju ni jedno od njih dvoje nikada nije želelo da prizna.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Instagram

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: Instagram

- Gobeljić se prošle godine pojavio na promociji Rialdinog spota i na taj način samo podgrejao priče da je sa njom u šemi. Rialda je tada demantovala te navode ističući da su njih dvoje samo prijatelji, te da je iz tih pobuda Marko i došao na njenu promociju - ispričao je za „Alo!“ blizak prijatelj Karahasanovićeve, te dodao da su se fudbaler i ona skrivali i da je njihova tajna romansa trajala nekoliko meseci. Uglavnom se, kako nam je rekao, sve svodilo na viđanje radi neobaveznog druženja.

- Ona je sa Gobeljom počela da se viđa neposredno nakon raskida sa teniserom Damirom Džumhurom, a vezu s fudbalerom skrivala je od očiju javnosti. Marko je bio oduševljen Rialdom jer je ona izuzetno neposredna, dobra i pravi je drug - ispričao je izvor za „Alo!“.

Kao glavni razlog prekida romanse sa fudbalerom njen prijatelj vidi razliku u karakteru, ali i obavezama.

Rialda

Ata images

Rialda, Foto: Ata images

- Rialda je želela da se bavi karijerom, a Marko je u to vreme imao pripreme i puno obaveza. Vreme su uglavnom provodili u luksuznim restoranima, noćnim klubovima i njegovom stanu - ispričao je izvor, i dodao da su se oboje još u startu dogovorili da će njihova veza biti opuštena i rasterećena obaveza i ozbiljnosti, tako da i kada su odlučili da se raziđu, nije bilo teških reči i burnog razlaza.

Na društvenim mrežama se i dalje prate čime dokazuju da su ostali u dobrim i prijateljskim odnosima. Ipak, nije nam poznato zbog čega kriju da su svojevremeno delili postelju kada su oboje bili slobodni.

Šta sadašnja Gobeljina devojka i Rialdina koleginica Katarina Grujić misli o prošlosti svog dragog, nismo uspeli da saznamo jer do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

dd

14.01.2021 07:33

Sa kim sve ova nije bila u vezi? A ništa joj nije pomoglo za karijeru, jer i posle 1o godina ona završi u zadruzi! Inače, najbolja je kada viće i svađa se jer tada joj je faca najizeaženija, sva se izobliči, da je se uplašiš skoro kao i Boru kada vidiš u besu!