Neca Tik Tok
YouTube/Printscreen
Neca Tik Tok

YouTube/Printscreen

Neca Tik Tok, Foto: YouTube/Printscreen

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca tiktoker, priznao je da gaji osećanja prema Bori Santani i da mu se on izuzetno dopada, što je napravilo totalnu pometnju među zadrugarima, a najburnije je reagovala Borina bivša devojka Milica Kemez.

Naime, Kemezova se usudila da fizički nasrne na bivšeg i krene da ga tuče i to sve zbog sumnje da mu se dopada Neca, te da je moguće da je i on biseksualac.

S druge strane, Vuk Mob je tešio Necu i dao mu prijateljski savet da prati svoje srce.

- Ne treba da te bude sramota što si priznao da si to što jesi. Glavu gore, iskren si, treba da se ponosiš time. Nemoj da dozvoliš da iko utiče na tebe - rekao je Vuk tiktokeru.

Nakon što je Neca izjavio ljubav Bori, oglasila se i njegova majka, koja je pre dva dana dala izjavu za „Alo!“.

- Sve ovo me je jako potreslo. Zaista ne mogu da verujem šta se dešava mom sinu, volela bih da izađe što pre. Moj Neca nije gej, a da jeste, ja bih to sigurno znala jer sa mnom deli svoju intimu i tako je bilo oduvek - započinje Nenadova mama priču za „Alo!".

- On obožava devojke, stalno ih je dovodio kod nas kući, njegov brat bude u jednoj sobi sa devojkom, a Neca u drugoj. Neko ga je nagovorio na sve ovo, ali ne znam ko! - rekla je ona.

Bonus video;

Pročitajte još

Komentari (1)

lili

18.12.2020 09:57

Kako je samo ljigav ovaj Vuk Mob!!! Pouzdano znam koliko je protiv toga, a kao podržava ga. Fuj.. Čega se pametan stidi, budala se ponosi. U ovom ludom vremenu je uspeh biti normalan. A bolest nije sve što boli!