fran
Foto: PinkTv/Printscreen
Fran

Foto: PinkTv/Printscreen

Fran, Foto: Foto: PinkTv/Printscreen

O majci Frana Pujasa se mnogo pričalo na imanju u Šimanovcima, a sada prijatelj učesnika "Zadruge 4" otkriva kako se ona oseća budući da se proneo glas da joj je sve ono što je njen sin ispričao u rijalitiju uticalo na zdravlje.

- Njegova majka Gordana je sada malo bolje zdravstveno, ali ne gleda rijaliti. Ne zna ko je Mina (prim.aut. Vrbaški, višegodišnja učesnica rijalitija koja je imala kratkotrajnu aferu sa Franom u trenutno aktuelnoj sezoni) i možda je bolje da tako i ostane - ispričao je Pujasov prijatelj Filip za "Star".

- Ona je bila mnogo ljuta što je Fran pričao o njoj u rijalitiju i to ju je mnogo zabolelo, pa je prestala da gleda, samo je pristala na telefonski poziv.

Podsetimo, Pujas je svojevremeno ispričao kako je u lošim odnosima sa porodicom zbog vlastitih životnih izbora, te je tom prilikom njegova majka dala jedinu izjavu za medije, kada je, pre mesec dana, za spomenuti nedeljnik, poručila:

- Molim vas, nisam okej. Fran mora kod psihologa, moraju da mu pruže pomoć, ovo je previše strašno! Izvinite, mnogo mi je teško, ne mogu da dajem izjave!

PROČITAJTE JOŠ