IMA STRAH OD NASILJA! Evo šta se dogodilo nakon prvog ročišta: Dragana Mitar preduzela DRASTIČAN korak zbog bivšeg muža!

Nije joj lako...

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Dragana Mitar je prošla kroz veoma težak period života koji je podelila sa milionima dok je učestvovala u drugoj i trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", a tiče se propalog braka sa Sinišom Dragutinovićem i aferama o kojim je javno govorila.

Naime, Mitrova i Dragutinović su se međusobno tužili po više tačaka, a jedna od tužbi upućena Siniši je zbog njegovog nasilnog upada u njen stan dok je ona bila sa sinom na letovanju.

Dragana Mitar i Siniša
Dragana Mitar i Siniša, Foto: YouTube/Printscreen

Ona je otkrila kako je saznala sa upad. Kako je ispričala, njoj je stan pokriven kamerama, a razlog tome, po njenoj priči je njihovo nasilje. Ona je još dok je živela sa bivšim mužem u tom stanu, povezala svoj telefon sa kamerama, tako da kad god neko uđe u stan, ona ima sliku na telefonu, pa je tako videla svog bivšeg muža, a taj klip je dospeo i u javnost.

"Kamere sam instalirala iz straha, zbog nasilja", rekla je ona.

Njena drama i dalje traje obzirom da su suđenja tek počela, pa bivše supružnike tek čekaju susreti. Nakon prvog ročišta Dragana je rekla da je razočarana, jer je sudija bolesna, pa se ročište nije ni održalo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi