zadrugari
Printscreen/Youtube
zadrugari

Printscreen/Youtube

zadrugari, Foto: Printscreen/Youtube

Nakon komentarisanja gorućih tema, Ermina Pašović koje je ovonedeljni vođa je odlučila da saopšti zadrugarima ko su njeni ovonedeljni potrčci.

- Imam mnogi izbora, ali podižem Matoru i Sanju, Fran i Paula, Kristina i Kristijan! Zamolila bih sve da sednu, a da ustanu Mina i Car koji su potrči! Lomila sam se između nekoliko parova i ja bih ih strpala sve, ali mislim da ovo dvoje imaju mnogo toga da raščiste jer njihovoj priči nema kraja! - rekla je Ermina.

- Ja ću da obavim moju dužnost, a a njim neću imati nikakvu komunikaciju jer neću sebi da dozvolim da se nerviram i ne zanima me on - rekla je Mina.

- Ja sam mislio da idem sa Paulom, ali mi je svejedno jer ne razgovaram sa njima! Sa njom tek neću da razgovaram, i Ermina jako je glupo jer si mi rekla kako ti je žao majke moje i sestre a sada napraviš ovo i neću spavati u kući - rekao je Car.

- Ja sam se ovome i nadao, ali sma čuo u pušionici kako je komentarisala potrčke i prošli su me neki trnci i neka intuicija me je udarila! Sad mi se smučilo iskreno - rekao je Fran.

-Pljunite me u usta ako progovorim sa njim! - vikala je Mina.

Da li mislite da će Mina i Filip u izolaciji rešiti svoj konflikt ili će biti samo još gore?

 

Milan je i sam u jednom trenutku rekao da je i on šokiran izborom potrčaka ove nedelje i da se uopšte nije nadao.