Neca i Bora
printscreen/Youtube
Neca i Bora

printscreen/Youtube

Neca i Bora, Foto: printscreen/Youtube

Tiktoker koji često privlači pažnju zadrugara svojim ponašanjem, priznao je svojoj cimerki Dragani Spasojević da mu se dopada Santana, a ovo priznanje šokiralo je ne samo nju, već i ostale ukućane koji su kasnije saznali da je Neca zaljubljen.

Nakon nove informacije Bora nije znao kako da odreaguje, a Neca je iz minuta u minut padao u sve veći očaj. Reakcije ukućana su bile burne, a pojedinima je bilo komično i to što se Neca sada plaši Borine devojke Milice Kemez, kojoj je to i priznao.

Neca Tik Tok

YouTube/Printscreen

Neca Tik Tok, Foto: YouTube/Printscreen

- Znala sam ja to od početka. Zašto bih se ja ljutila na tebe? - rekla je Kemezova i dala zeleno svetlo tiktokeru da pređe na njenog dečka.

Neca se kasnije pravdao kako se ipak samo šali, međutim u ovu priču niko nije poverovao.

Necina mama Milena Lazić za Alo! je otkrila da ne može da podnese dešavanja u rijalitiju, te da je na lekovima zbog svega što se dešava njenom sinu.

Neca

printscreen/Youtube

Neca, Foto: printscreen/Youtube

- Sve ovo me je jako potreslo. Zaista ne mogu da verujem šta se dešava mom sinu, volela bih da izađe što pre. Moj Neca nije gej, a da jeste ja bih to sigurno znala, jer sa mnom deli svoju intimu i tako je bilo oduvek - započinje Nenadova mama priču za Alo!.

- On obožava devojke, stalno ih je dovodio kod nas kući, njegov brat bude u jednoj sobi sa devojkom, a Neca u drugoj. Neko ga je nagovorio na sve ovo, ali ne znam ko! Mnogo ga tamo zezaju, a on ne zna da se snađe, ispašta zbog svega i zaista ne mogu da gledam šta mu se dešava - kaže Milena, koja odbija da poveruje u mogućnost da je njen sin gej.

- Nema šanse! To nije istina.

Nenad Lazić Neca ispričao je zadrugarima šokantnu priču iz prošlosti. Naime, njegov otac je užasno ljubomoran, pa je jednom prilikom napao Milenu da ima švalera, a čak je i Necu nazivao pogrdnim imenima.

- Moj tata je jednom popio, pa smo otišli u kafić, gde se nalazio bivši partner moje mame. Tata je vređao mamu kada je došao kući, a nakon što sam ja stao u njenu odbranu, opleo je po meni i govorio da celo selo priča da sam ja gej i da se je*em u du*e. Pitao sam ga: "Šta ja sada da radim?" Na šta mi je on odgovorio: "Uzmi nož i ubij se! Pokaži da si muško!" Posekao sam se, a kada sam se probudio oni su me previli - završio je Lazić, dok njegova mama sve to demantuje.

- To nije istina, ne znam zašto je to ispričao. Moj muž jeste povremeno znao da meni kaže neku ružnu reč, ali nije istina da je Neca pokušao da se ubije. Istina je da je moj sin mene tešio kad god bi se desio neki konflikt, ali sve je to u prošlosti - završila je Milena.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

Tanja

17.12.2020 12:52

Zadrugari su psiho nasilnici. Ubedice ga u bilo sta. Priznaj, priznaj, priznaj, priznaj . . . . Priznace I da je veverica.