NAKON NAPADA OGLASILA SE I VODITELJKA Dušici Jakovljević kćerka pokazala fotografije, ona ostala u šoku! Ti ljudi znaju gde živimo!

Odmah je preduzela sve neophodne mere kako bi zaštitila svoju ćerku, ali i upozorila celokupnu javnost i sve roditelje u Srbiji.

Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen

Jedan profil na Instagramu podigao je veliku prašinu proteklih dana i zabrinuo celokupnu javnost, ali i pojedine poznate ličnosti koje su digle svoj glas protiv zloupotrebe privatnih fotografija i informacija njihove maloletne dece, čime im se ugrožava bezbednost. Naime, na jednom Instagram profilu objavljene su fotke ćerki Dušice Jakovljević, Nataše Bekvalac, Zdravka Čolića i Harisa Džinovića, uz privatne podatke - sa kim se druže, gde žive, koju školu pohađaju, gde se kreću i na koja mesta izlaze.

Natašin tim odmah je sporni profil prijavio Instagramu, dok im je voditeljka Dušica Jakovljević poslala poruku u kojoj je zatražila da se ukloni fotografija i svi podaci njene ćerke. Sporna objava je izbrisana, a zbog brojnih prijava ubrzo je ugašen i profil. Jasno je da je ovde reč o grubom kršenju prava maloletnih lica i ugrožavanja njihove sigurnosti, a o ovoj kompleksnoj, društveno odgovornoj temi za "Nacionalni dnevnik" TV Pink govorila je i voditeljka, koja je podelila svoje iskustvo.

Nataša Bekvalac
Foto: Alo!

- Meni je baš ćerka pokazala... Za nju su napisali nešto vrlo duhovito i šarmantno, čak ništa ružno. Ja sam potpuno smetnula s uma da se tu nalaze podaci gde ona ide u školu, gde se kreće, u koje kafiće izlazi, pod okriljem tog šarma, duhovitosti i komplimenata. Ja sam onda napisala poruku i meni su rekli:"U redu, nećemo, skinućemo odmah objavu". Napisala sam im:"Da li ste svesni da ugrožavate bezbednost maloletne dece?", a oni su mi rekli:"Da, svesni smo, izvinjavamo se, pogrešili smo", tako nešto - ističe Dušica i dodaje:

- Mislila sam da stvarno jeste reč o zabavi, da oni ne znaju šta rade, ali sada se sve više plašim da su itekako znali. Pomisao da na moje ili bilo čije dete, da li u kupaćem kostimu ili na bebu, da bilo koji izopačen um ima neke nečiste misli, a kamoli nešto drugo je stravično - zaključila je Jakovljevićka.

Podsetimo, nedavno se i Nataša Bekvalac oglasila povodom istog napada i naglasila da je njen PR tim vec preduzeo mere i da je nedopustivo ono što se desilo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi