Dragana Mitar
Alo!
Dragana Mitar

Alo!

Foto: Alo!

Ljubavna priča Dragane Mitar i Edisa Fetića svima je već dobro poznata, te ova turbulentna veza okončana je po završetku rijalitija.

Međutim u domaćim medijima šuška se da je palo pomirenje kao i da je Edo boravio u njenom stanu, a da je novu ljubavnu romansu sa Đoletom prekinula što je Dragana oštro demantovala i za naš portal ekskluzivno otkrila pravu istinu:

- Ma kakvo pomirenje, ja sam sa tim čovekom završila. Zbog veze sa Edom mi je upropašćen život, mnogo pretećih poruka dobijam na društvenim mrežama. Ja znam da postoji dosta ljudi koji su našu vezu podržavali, ali ja zbog toga imam velikih problema da opstanem u novoj vezi - rekla je Dragana za Alo, pa dodala:

Dragana Mitar

Alo!

 Foto: Alo!

- Ja sam sa Joletom po ceo dan, viđam se sa drugaricama, posvetila sam se sinu i sebi. Lepo mi je u ljubavnom, a i privatnom životu, jednostavno uživam. Eda ne želim da vidim, ne zanima me ni sa kim je, ni da li je sa ženom ili nekom petom. Preselila sam se u novi stan i presrećna sam zbog toga - zaključila je Mitrova za naš portal.

Pročitajte još:

Komentari (2)

ccc

11.09.2020 17:38

Ahahaha, nezna zena sta prica..sto si pocinjala s Edom kad si bila u braku... sad je vrlo ruzno bilo sta reci, kad smo mi gledali i tvoju i njegovu stranu... tebe znamo 1,5-2 god i pet tvojih prijatelja, ako se oni tako zovu... sama sebi si upropastili zivot i ne krivi nikoga...

mimi

11.09.2020 19:29

Jel moguće da ova spodoba uvek nađe majmuna da joj ispunjava sve želje?!